Pietari Purovaara
15:41 - 21.01.2021 / musiikki / Findance
BEHM nappasi kuusi Emma-ehdokkuutta - myös mm. Maustetytöt, Arttu Wiskari ja william useassa sarjassa ehdolla
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Vuoden 2020 Emma -palkintoehdokkaat julkistettiin tänään.

Palkinnot jaetaan maamme suurimmassa ja arvostetuimmassa vuotuisessa musiikkialan palkintotapahtumassa Emma Gaalassa. Eniten ehdokkuuksia kahmi viime vuonna läpimurron tehnyt BEHM, joka saa jännittää Emma-pystiä kuudessa eri ehdokassarjassa (Vuoden artisti, albumi, tulokas, biisi, pop ja yleisöäänestys).

Gaalassa riittää jännitettävää myös mm. viidessä sarjassa ehdolla olevilla Maustetytöillä, Antti Tuiskulla ja Arttu Wiskarilla sekä neljässä sarjassa ehdolla olevilla ibellä, Mouhousilla, Nightwishillä, Ruusuilla ja williamilla.

Tänä vuonna palkintoja jaetaan kahdessakymmenessäneljässä eri ehdokassarjassa, joista vuoden kotimainen artisti/yhtye valitaan yleisöäänestyksellä. Tänä vuonna kaikki ehdokkaat, tuottajia lukuunottamatta, ovat mukana myös yleisöäänestyksellä valittavassa vuoden kotimainen artisti/yhtye-sarjassa.

- On valtavan hienoa, että Suomessa tehdään ja tuotetaan näin monipuolista ja laadukasta musiikkia. Erityisen iloinen olen siitä, että esiin nousee vuosi toisensa jälkeen uusia, vahvoja ja omaäänisiä tekijöitä. Tästä esimerkkinä tänä vuonna tulokassarjalaisista BEHMillä on kuusi ehdokkuutta ja williamilla ja Mouhousilla neljä, sanoo Musiikkituottajien apulaisjohtaja Tommi Kyyrä, joka toimii myös Emma-tuomariston puheenjohtajana ja Emma Gaalan vastaavana tuottajana.

Voittajat valitaan Helsingin Hartwall Arenalla perjantaina 14.5. järjestettävässä Emma Gaalassa. Järjestyksessään 35. Emma Gaala tarjoaa tuttuun tapaan ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä vuoden menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana.

Tähän mennessä esiintymisensä ovat varmistaneet tämän vuoden isoimmista hiteistä vastanneet Arttu Wiskari ja Leavings -orkesteri sekä Elastinen feat. Jenni Vartiainen. Tänä vuonna tulokaspotpurin tarjoilevat BEHM, Lauri Haav, LÄHIÖBOTOX, Mouhous, Pihlaja ja william. Lisää esiintyjiä julkistetaan kevään mittaan.

Koronaturvallisesti ja sen hetken viranomaismääräyksiä noudattaen järjestettävä Emma Gaala on yleisölle avoin ja sinne voi ostaa liput Ticketmasterista. Päivittyvät ohjeet löytyvät täältä. Gaalaa voi seurata myös suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa alkaen klo 19.00.

Emma Gaala 2021
Päivämäärä: Pe 14.5.2021
Paikka: Hartwall Arena, Helsinki
Liput ovat myynnissä osoitteessa ticketmaster.fi/emmagaala.

Suora tv-lähetys Nelosella 14.5.2021 klo 19.00-21.30.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!