Lars Johnson / Nelonen
12:10 - 23.01.2021 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi 9: tältä näyttää hämeenlinnalainen sinkku Lauri, 28 - "Jos sä oot kana ja mä muna..."

Temptation Island Suomi aloittaa yhdeksännen tuotantokautensa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 17. helmikuuta klo 21.

Yksi kauden miessinkuista on 28-vuotias hämeenlinnalainen Lauri.

“Jos sä oot kana ja mä muna, ni voitasko vihdoinki ottaa selvää, kumpi tulee ensin.”

Sporttisen Laurin elämä on vauhdikasta niin töissä kuin vapaalla. Liikunnanohjaajan ja uimavalvojan työn ohessa vapaa-aika kuluu parkourin ja käsilläseisonnan merkeissä. Hän on positiivinen ja energinen mies, jonka seurassa ei varmasti käy aika pitkäksi.

“Olen aika helposti vietävissä ideassa kuin ideassa”, hän kertoo.

Lauri haaveilee löytävänsä saarelta pitkäaikaisia ystäviä: “Lähden todella innostunein mielin mukaan reissuun, koska nyt tehdään historiaa, kun kuvataan ensimmäistä kertaa talvi-temppareita koko maailmassa, joten unohtumaton reissu takuuvarmasti tiedossa.”

Laurilla on takanaan 2 vuotta sinkkuelämää, mutta kiirettä parisuhteeseen hänellä ei ole.

“Tuntuu, että tarvitsen aikaa myös itselleni ja tunnustella sitä, mikä on itselle hyväksi. Pitää osata olla ensin yksin, ennen kuin voi olla vakavasti toisen kanssa, mutta eihän pikku deittailu ikinä pahaa tee”, Lauri tuumaa pilke silmäkulmassaan.

Laurin ihannenainen on menevä ja sporttinen. Naisen pitää olla heittäytymiskykyinen pysyäkseen hänen tahdissa mukana: “Tarvitsen sitä toiselta, jotta hänen ei tarvitse hävetä minua julkisilla paikoilla, koska muut tekee, mitä ne uskaltaa ja mä teen, mitä mä haluan.”

Alla Laurin kuvat:


Temptation Island Suomi 9 - Lauri
Lars Johnson / Nelonen


Temptation Island Suomi 9 - Lauri
Lars Johnson / Nelonen