Lars Johnson / Nelonen
12:10 - 24.01.2021 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi 9: tältä näyttää tamperelainen sinkku Esa, 25 - asuntomyyjän tavaramerkki on leveä hymy

Temptation Island Suomi aloittaa yhdeksännen tuotantokautensa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 17. helmikuuta klo 21.

Yksi kauden miessinkuista on 25-vuotias tamperelainen Esa.

“Päivisin mä myyn unelma-asuntoja, täällä mä toteutan teidän muut unelmat.”

Asuntomyyjänä työskentelevän Esan tavaramerkki on leveä hymy. Vapaa-ajallaan punttisalilla viihtyvä mies pyrkii välttämään turhaa draamaa ja negatiivisuutta.

“Haluan, että ihmisillä, joiden kanssa olen tekemisissä, on hyvä olla“, hän kertoo. Esan ympärillä ilmapiiri on rento ja hän kuvailee itseään iloiseksi ja puheliaaksi. Esa tykkää ihmisten huomiosta, mutta painottaa kuitenkin, ettei ole sellainen, joka haluaisi aina olla huomion keskipisteessä.

Esa lähtee Temptation Islandille odottavin mielin:

“Tykkään tehdä ja lähteä uusiin asioihin mukaan, vaikka ne vähän jännittäisi aluksi.”

Hän lupaa tuoda bileisiin vauhdikasta ja hyvää seuraa, mutta myös empaattisen kuuntelijan, joka on valmis olemaan varattujen tukena haastavissakin tilanteissa. Esa toivoo kokemuksen tuovan mukanaan uusia ystäviä ja hyviä keskusteluja erilaisten ihmisten kanssa, jotka avaavat myös hänen ajatusmaailma.

Esa tunnustautuu seurustelija tyypiksi, eikä etsi yhden illan juttuja. Hän kiinnostuu kauniista naisista, mutta luonne on kuitenkin tärkeintä kumppanissa.

“Ajatusmaailma ja tulevaisuuden suunnitelmat on hyvä olla suunnilleen samanlaiset ja muutenkin positiivinen elämänasenne“, Esa kertaa ajatuksiaan unelmakumppanistaan ja huomauttaa tunnistavansa oikean naisen, kun sellainen tulee vastaan.

Alla Esan kuvat:


Temptation Island Suomi 9 - Esa
Lars Johnson / Nelonen


Temptation Island Suomi 9 - Esa
Lars Johnson / Nelonen