Lars Johnson / Nelonen
23:10 - 23.01.2021 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi 9: tältä näyttää vantaalainen sinkku Nanna, 20 - "Mä oon Nanna. Mä aion täällä kaikki ruotuun panna"

Temptation Island Suomi aloittaa yhdeksännen tuotantokautensa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 17. helmikuuta klo 21.

Yksi kauden naissinkuista on 20-vuotias vantaalainen Nanna.

“Mä oon Nanna. Mä aion täällä kaikki ruotuun panna ja miehet aina huutaa mun perään mmm… Nannaa..”

Pirteä ja avoin Nanna kuvailee itseään yllytyshulluksi. “Aion tuoda Temppareihin paljon vauhtia ja meininkiä. Lähden mukaan tosi jännittyneillä, mutta innostuneilla fiiliksillä”, hän summaa lähtötunnelmiaan.

Nanna toivoo matkalta uusia kokemuksia, mutta uskoo reissun myös avartavan omaa ajattelua. Tuoreena sinkkuna Nanna nauttii vapaudestaan ja ottaa ilon irti yöelämästä.

“Vietän niin sanottua bile-sinkkuelämää. Juhlin aika paljon ja otan elämästä kaiken irti. Teen just sitä, mitä itse haluan”, Nanna kuvailee arkeaan.

Apulaisvuoropäällikkönä työskentelevä Nanna etsii villistä sinkkuelämästään huolimatta rakkautta.

Nanna kuvailee ihannemiestään luotettavaksi, pitkäksi ja sosiaaliseksi. Myös huumorintajun olisi hyvä kohdata.

“Heti jos löytyy ihminen, kenen kanssa homma toimii, olen siinä myös täysillä mukana. Mies ei kuitenkaan saa olla liian helposti saatavilla, koska kyllästyn helposti, jos mies on heti alusta liian helppo, enkä saa siitä mitään haastetta”, romantiikkaa pelkäämätön Nanna kiteyttää.

Miehet Nanna viettelee olemalla sopivasti flirtti ja oma itsensä. “Myöskään nainen ei saa olla liian helposti miehen saatavilla”, Nanna kertoo taktiikastaan.

Alla Nannan kuvat:


Temptation Island Suomi 9 - Nanna
Lars Johnson / Nelonen


Temptation Island Suomi 9 - Nanna
Lars Johnson / Nelonen