Lars Johnson / Nelonen
23:10 - 21.01.2021 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi 9: tältä näyttää helsinkiläinen sinkku Jenna, 26 - "Nyt ku on tää korona, me ollaan kaikki täällä ihan horona"

Temptation Island Suomi aloittaa yhdeksännen tuotantokautensa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 17. helmikuuta klo 21.

Yksi kauden naissinkuista on 26-vuotias helsinkiläinen Jenna.

“Nyt ku on tää korona, me ollaan kaikki täällä ihan horona.”

Pintakäsittelijän ja baarimikon töitä tekevä Jenna harrastaa vapaa-ajallaan kuntosalilla käyntiä. Jenna kuvailee olevansa menevää sorttia ja tulevalle matkalle hän lähtee innokkain ja odottavin tunnelmin. “Aion tuoda tullessani positiivista energiaa ja ikimuistoisia bileitä”, Jenna kertoo.

Jennan tulevaisuuden haaveisiin kuuluu hyvä työ ja perhe, mutta tällä hetkellä elämäniloinen nainen nauttii sinkkuelämästään. Edellisen suhteen päättymisestä on vajaa vuosi, eikä uuden kumppanin etsintä ole tällä hetkellä hänen suunnitelmissaan. Jenna ei kuitenkaan sulje pois sitä, etteikö oikeanlaisen ihmisen tullessa kohdalle tilanne voisi muuttua.

Jennan sukat saavat pyörimään tatuoidut ja luotettavat miehet, jotka ottavat muut huomioon. Kiinnostaviin miehiin Jenna tekee vaikutuksen katsekontaktilla ja keskustelutaidoillaan.

Alla Jennan kuvat:


Temptation Island Suomi 9 - Jenna
Lars Johnson / Nelonen


Temptation Island Suomi 9 - Jenna
Lars Johnson / Nelonen