Mika Vallineva
04:00 - 21.01.2021 / musiikki / Findance
Huh! San(n)a uhkuu nyt itsevarmuutta: "Olipa kiva heittää heti tissit paljaiksi" - ja rohkea on uunituore videokin

Sanan musiikkivideo ensinäytössä Findance.comissa. Viime vuoden lopulla julkaistu Seireeni - kappale sai nyt rohkean musiikkivideon.

Sana (Sanna Rönnberg) on kertonut avoimesti omasta epävarmuudestaan ja tulleensa petetyksi useita kertoja edellisessä suhteessaan.

"Seireeni oli mulle osa sitä käsittelyprosessia. Se rakentui katkeruudesta, kostosta ja vihasta, joka täytyi päästää ulos."

Seireenin kuvat ovat Sanan uran rohkeimmat. Hän esimerkiksi poseeraa yhdessä kuvassa täysin alasti, vain banaanit suojanaan.

"Mieletön fiilis, että mä tein sen, että mä olen niissä kuvissa. En olisi ikinä uskonut, että siitä epävarmasta itseään inhoavasta naisesta kuoriutuu näin itsevarma."


Oululainen kuvaaja Mika Vallineva vastaa Seireenin visuaalisesta asusta. Mika on ottanut valokuvat, toteuttanut kansitaiteen ja nyt jopa musiikkivideon.

"Seireenin promokuvaukset olivat ensimmäinen kuvaus, jota lähdimme tekemään yhdessä. Olipa kiva heittää heti tissit paljaiksi, hypätä sinne ammeeseen makaamaan ja pyytää Mikaa peittelemään mut banaaneilla! Se hetki ei unohdu.", Sana nauraa.

Itsevarmuutta uhkuva artisti on jakanut useita rohkeita kuvia Instagramissaan ja tuonut samalla kehopositiivisuuden sanomaa esille.

"En ikinä hyväksynyt itseäni ja kehoani, vaikka olin minkä kokoinen tahansa. Se ei koskaan ollutkaan painostani kiinni, vaan korvien välistä. Kun voin hyvin, opin rakastamaan itseäni ja kehoani."

Sana julkaisee helmikuussa myös uutta musiikkia, josta kertoo ensimmäisenä Findancelle.

"Seuraava kappaleeni on nimeltään Lupaa. Se on todella henkilökohtainen ja herkkä biisi, jonka äänityksen aikana romahdin täysin. Se meni niin tunteisiin. Sen julkaisu tulee olemaan rankkaa aikaa."

Katso Seireeni-musiikkivideo alla - Sanan rohkeat Instagram-kuvat löydät täältä.

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!