Yle Kuvapalvelu
13:10 - 18.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Yle Areena: ruotsalainen rikossarja Ohuella langalla alkaa - Amanda Jansson, Gizem Erdogan ja Oscar Töringe tähdittävät

Yle aloittaa tänään ruotsalaisen rikossarjan Ohuella langalla (Tunna blå linjen).

Yle Fem esittää sarjaa maanantaisin klo 22.00 ja Yle TV2 tiistaisin 19.1. alkaen klo 21.55. Lisäksi sarja on katsottavissa Yle Areena -palvelussa.

Sarja sijoittuu nykyajan kuvitteelliseen Malmöön, jossa työskentelee kuusi keskenään hyvin erilaista poliisia. Seuraamme heidän arkeaan töissä ja vapaa-ajalla yhdessä kaupungin asukkaiden ja yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa.

Sarjan on käsikirjoittanut Cilla Jackert, jonka kynästä ovat lähtöisin myös muun muassa ruotsalaistuotokset Känn ingen sorg, Lite som du ja Spung.

Millaista on kohdata työssään päivittäin väkivaltaa, vihaa, vaaralle altistumista ja kipua? Ja miten voisi silti pysyä ehjänä ja rakastavana ihmisenä? Ruotsin television uusi suuri draamasarja kertoo Malmössä työskentelevistä poliiseista, jotka yrittävät sovittaa yhteen rankan työn sekä yksityiselämän ihmissuhteet. Heidän työtään on partioida Malmön kaduilla - kaupungissa, jolla on monet kasvot.

Sarjaa tähdittävät Amanda Jansson, Oscar Töringe, Gizem Erdogan, Per Lasson, Anna Sise ja Sandra Stojiljkovic (kuvat nimiä klikkaamalla).