Netflix
07:10 - 16.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Bridgerton-kirja Salainen sopimus jo kaupoissa Suomessa - näin seuraavat Julia Quinn -kirjat ilmestyvät suomeksi - Netflix-sarja villitsee

Netflix vahvisti aiemmin, että Julia Quinnin kirjoihin perustuva Bridgerton on jättihitti. Sarjaa on katsottu kuukauden aikana jo 63 kotitaloudessa, mikä tekee siitä viidenneksi parhaan Netflix-alkuperäissarjan startin koskaan.

Ensimmäinen Julia Quinn -kirja Salainen sopimus ilmestyi suomeksi syksyllä 2020. Kirjaan pääset helposti käsiksi (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Seuraavienkin kirjojen ilmestymisaikataulu on selvillä. Tammi julkaisee romaanit seuraavasti:

Yllättävä rakkaus 25.1.2021 - kääntäjä: Pia Salo

Toisessa osassa Bridgertonin sisarussarjan vanhin, itsetietoinen Anthony, päättää etsiä itselleen puolison, mutta tie onneen on mutkikas.

Anthony Bridgerton on vannoutunut poikamies, jolla on kyseenalainen maine. Miksi juuri hän ryhtyy saalistamaan nuorta Edwina Sheffieldiä? Edwinan isosisko Kate päättää tehdä kaikkensa estääkseen sopimattoman liiton - mutta kuinka pitkälle järkevän Katen on mentävä pelastaakseen sisarensa? Bridgerton-sarjan toisessa osassa dialogi kipinöi ja tunteet roihuavat, kun kohtalo heittää Anthonyn ja Katen vastakkain.

Naamiaisten kaunotar 12.3.2021 - kääntäjä: Susanna Hirvikorpi

Sarjan kolmannessa osassa tuntematon kaunotar vie Benedict Bridgertonin sydämen naamiaisissa - ja katoaa ennen puoltayötä.

Sophie Beckett on nuori, kaunis ja rutiköyhä. Aatelismiehen aviottomana tyttärenä hän raataa sukulaisten palvelijana, ja tulevaisuus näyttää synkältä. Kun tarjoutuu tilaisuus livahtaa salaa Bridgertonien naamiaisiin, Sophie ei voi vastustaa kiusausta - katastrofaalisin seurauksin. Benedict Bridgerton on kyllä kuin unelmien prinssi, mutta tätä tuhkimoa ei prinssi tule noutamaan kotoa. MItä vaihtoehtoja on palvelustytöllä, joka rakastuu aatelismieheen? Ja haluaako edes unelmien prinssi hänen parastaan? Suositun sarjan kolmannessa osassa luokkaerot heittävät varjoja palavan rakkauden ylle 1800-luvun alussa.

Hurmurin valloitus 7.6.2021 - kääntäjä: Siiri Hornsby

Neljännessä osassa valokeilassa on Colin Bridgerton, hurmaava, itsetietoinen ja saavuttamaton.Mies, joka ei tunne omaa sydäntään.

Colin on Bridgertonin sisaruksista hurmaavin - ja taitavin väistelemään morsianehdokkaita. Hän pakenee seurapiirejä säännöllisesti ulkomaille, mutta kotiin palatessa sama tanssi jatkuu. Olisiko jo aika asettua aloilleen? Eloise-sisaren paras ystävä Penelope tarjoaa hetken lepotauon innokkaista debytanteista ja saaliinhimoisista äideistä, sillä kukaan ei odota Colinin kosivan vanhaapiikaa. Kaikkein vähiten Colin itse. Bridgerton-sarjan neljännessä osassa sukkuloidaan rakkauden, juorujen ja yllättävien salaisuuksien maailmassa.

Kirjeystävä 2.8.2021 - kääntäjä: Laura Liimatainen

Lumoava Bridgerton-sarja jatkuu tarinalla, jossa järkevä Eloise ryhtyy salaiseen kirjeenvaihtoon - yllättävin seurauksin.

Eloise on itsenäinen ja onnellinen vanhapiika, joka ei tiedä mitä tekisi elämällään - paitsi kirjoittaisi kirjeitä. Sir Phillip on nuori leskimies, maaseudulla viihtyvä ja seurapiirejä kammoksuva. Aivan erilainen kuin Eloise, jonka kanssa hän käy molempia kiehtovaa kirjeenvaihtoa. Kun Phillip tekee yllättävän ehdotuksen, uskaltaako Eloise uhmata sääntöjä ja ottaa elämänsä omiin käsiinsä? Ja onko Phillip kertonut hänelle koko totuuden? Viides osa Bridgertonin sisaruksista kertovassa sarjassa keskittyy tarmokkaaseen ja rohkeaan Eloiseen, joka uskaltaa tehdä omat valintansa.

Netflix-sarjaa tähdittävät mm. Phoebe Dynevor, Rege-Jean Page, Nicola Coughlan, Ruby Barker ja Jonathan Bailey (kuvat nimiä klikkaamalla).

Salainen sopimus -kirjaan pääset helposti käsiksi (*sponsoroitu linkki*) täällä.