Rootz
08:10 - 16.01.2021 / musiikki / Findance
Suomalainen DJ Wheelz ja David Hasselhoff tekivät yhteisbiisin Keep Spinning

Suomalainen DJ Wheelz eli Veikka Erkola on tehnyt yhteistyötä legendaarisen David Hasselhoffin kanssa singlellä Keep Spinning.

Erkola on ollut mukana kirjoittamassa ja tuottamassa kappaleita mm. JVG:lle, Paula Vesalalle, Ressu Redfordille sekä monille muille Suomen eturivin artisteille, ja pääsi nyt tekemään biisiä lapsuudenidolilleen.

- Ajauduin yhteisten tuttaviemme kautta tähän projektiin mukaan, ja onhan tämä ollut kokemus. THE HOFF on ehdottomasti yksi lapsuusvuosien sankareistani, ja yhteistyö hänenkaltaisensa legendan kanssa voidaan nyt siis ruksata bucket-listalta pois. Kirjoitimme biisin yhdessä: minä tuotin ja olin artistina proggiksessa mukana olemalla DJ Wheelz, Keski-Euroopasta.

Tanssittava Keep Spinning -single kuvastaa artistin mielestä myös Hasselhoffia monin tavoin.

- David Hasselhoff on hyvä laulaja ja todellinen showmies. Keep Spinningissä on mahtavaa retrotunnelmaa, ja aikoinaan räjähdysmäiseen suosioon singahtanut David Hasselhoffkin on tietyllä tavalla ajaton. Pyrimme heijastamaan sitä tässä biisissä, Erkola jatkaa.

Hasselhoff itse tuumaa diskohenkisen biisin iskeneen välittömästi häneen ja hänen lähipiiriinsä, joskin haasteena oli saada kappaleesta vielä David Hasselhoffin näköinen – mutta lopulta se kuitenkin onnistui paremminkin kuin hyvin, supertähti kertoo kommenttivideolla.

Katso DJ Wheelz ft. David Hasselhoff - Keep Spinning -musiikkivideo alla: