Universal Music
04:10 - 18.01.2021 / musiikki / Findance
BATHSHEBA ja LittGloss yhteistyössä: Might Be - "BATHSHEBA on yksi tämän hetken kiinnostavimmista nimistä Tanskan musiikkikentällä"

Tanskalanen laulaja-lauluntekijä BATHSHEBA sekä tanskalainen tuottajaduo LittGloss ovat julkaisseet tänään uuden Might Be -yhteissinglen. Disco-poppia ilmentävällä kappaleella rehelliset lyriikat yhdistyvät BATHSHEBAn intiimin koskettavaan laulusoundiin.

LittGloss kertoo yhteistyöstä: ”BATHSHEBA on yksi tämän hetken kiinnostavimmista nimistä Tanskan musiikkikentällä. Oli todella hauskaa päästä työskentelemään yhdessä!”

21-vuotias laulaja-lauluntekijä BATHSHEBA, koko nimeltään Bathsheba Pauline Joy Oghomi-Hansen, on herättänyt kiinnostusta musiikkipiireissä erottuvalla tyylillään. Artistissa sekoittuvat tuoreella tavalla rohkea asenne ja herkkyys, kun hänen pehmeä äänensä yhdistyy rehellisiin sanoituksiin ja tarttuviin pop-melodioihin. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa palkitun tanskalaistuottaja Hennedubin (Lukas Graham, Jessie Reyez, Hedegaard) kanssa. BATHSHEBA julkaisi helmikuussa 2020 debyyttisinglensä Blind, jota seurasi myöhemmin samana keväänä ilmestynyt kappale Are You There?.

Tuottajaduo LittGlossin, eli Kristoffer Fuglsangin ja Mathias Holsaaen, kirjoittamat ja tuottamat kappaleet ovat yhteenlaskettuna keränneet jo liki 100 miljoonaa kuuntelukertaa. Kappaleillaan duo pyrkii niin rikkomaan kuin yhdistelemään genrerajoja, ja vaikutteita voi kuulla aina trapista klassiseen poppiin.

Kuuntele Might Be Spotifyssa alla: