Universal Music
06:10 - 17.01.2021 / musiikki / Findance
Jeremy Zucker ja Chelsea Cutler julkaisivat uuden yhteisbiisin this is how you fall in love - brent ii -ep tulossa

Amerikkalaisartistit Jeremy Zucker ja Chelsea Cutler ovat julkaisseet this is how you fall in love -yhteissinglen.

Kappale on singlelohkaisu artistien 5. helmikuuta julkaistavalta brent ii -EP:ltä, joka on jatkoa Zuckerin ja Cutlerin vuonna 2019 julkaisemalle yhteis-EP:lle brent.

Pandemian aikana syntynyt EP sukeltaa syviin tunteisiin sekä niin perhe-, ystävyys- kuin parisuhteidenkin käsittelyyn.

- Me molemmat ammennamme omista kokemuksistamme inspiraatiota lyriikoihin. EP:llä voi todella kuulla kasvumme niin artisteina kuin ihmisinä, Zucker ja Cutler kertovat tulevasta EP:stä.

24-vuotias Jeremy Zucker muistetaan erityisesti comethru-kappaleestaan, jolla on Suomessa kultastatus sekä maailmanlaajuisesti jo 700 miljoonaa kuuntelukertaa. Yhteensä artistin musiikkia on striimattu lähes 4 miljardia kertaa. Suomessa comethrun lisäksi myös you were good to me ja all the kids are depressed -kappaleet lähentelevät kultarajaa. Artistin debyyttialbumi love is not dying saatiin viime vuoden huhtikuussa.

Alun perin SoundCloudista bongattu 23-vuotias Chelsea Cutler julkaisi debyyttialbuminsa How To Be Human vuosi sitten tammikuussa. Albumi nousi Billboardin Top200-listan sijalle 23. Cutler oli bookattu esiintymään muun muassa Coachella-festivaaleille kesälle 2020.

Kuuntele this is how you fall in love Spotifyssa alla: