Rex Features / AOP
09:10 - 17.01.2021 / musiikki / Findance
Selena Gomez julkaisi uuden biisin De Una Vez - "Tuntui voimaannuttavalta laulaa jälleen espanjaksi"

Selena Gomez on julkaissut ensimmäisen espanjankielisen kappaleensa lähes vuosikymmeneen.

De Una Vez (= At Once) käsittelee voimaantumista, rakkautta ja henkilökohtaista parantumista. Gomez yhdisti voimansa alan vaikutusvaltaisimpien latinalaisten tekijöiden kanssa saadakseen visionsa toteutettua.

Kappaleen tuotannosta vastaa Grammy-palkittu puertoricolainen Tainy, joka muistetaan työstään muun muassa J Balvinin, Daddy Yankeen ja Cardi B:n kappaleilla.

Kauniin musiikkivideon on ohjannut espanjalainen duo Los Pérez ja sen voi katsoa artikkelin alla.

“Olen äärimmäisen ylpeä latinalaisista juuristani. Tuntui voimaannuttavalta laulaa jälleen espanjaksi ja lopputulos on todella kaunis rakkauden julistus”, Gomez kertoo.

28-vuotias Selena Gomez julkaisi tammikuussa 2020 kolmannen albuminsa Rare. Muun muassa Lose You To Love Me ja Rare -singlet sisältänyt levy oli artistin kolmas perättäinen albumi, joka debytoi Yhdysvaltojen albumilistan (Billboard 200) kärjessä. Albumi on ylittänyt Suomessa kultarajan.

Artistin EDM-vaikutteinen debyyttisooloalbumi Stars Dance julkaistiin vuonna 2013, ja se on ylittänyt Suomessa kultarajan. Kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Revival esitteli Gomezista kypsemmän puolen ja sisälsi muun muassa maailmanlaajuiset hitit Good For You ja Kill Em With Kindness. Albumi on myynyt Suomessa platinaa. Supertähden tuotantoa on kuunneltu Suomessa liki 100 miljoonaa kertaa ja globaalisti yli 30 miljardia kertaa.

Kuuntele De Una Vez Spotifyssa ja katso musiikkivideo alla: