Svenja Blobel
17:10 - 14.01.2021 / musiikki / Findance
Zoe Wees julkaisi uuden singlen Girls Like Us - "Meillä kaikilla on epävarmuuksia, mutta se tekeekin meistä kauniita"

18-vuotias saksalainen laulaja-lauluntekijä Zoe Wees on julkaissut toisen singlensä Girls Like Us.

Zoe Wees ponnahti kansainvälisen musiikkikentän tietoisuuteen viime vuonna julkaistulla debyyttisinglellään Control. Kappaleella on globaalisti jo liki 300 miljoonaa kuuntelukertaa. Nuori laulaja-lauluntekijä kiinnitti nopeasti myös suurten artistien huomion, ja muun muassa Jessie J ja Lewis Capaldi ovat ylistäneet saksalaistähden potentiaalia.

Girls Like Us jatkaa ajankohtaisilla lyriikoillaan debyyttisinglen jalanjäljissä: se käsittelee yhteiskunnan luomia ulkonäköpaineita.

Zoe Wees kertoo kappaleesta: ”Meillä kaikilla on epävarmuuksia, mutta se tekeekin meistä kauniita. Lopulta kaikki kuitenkin käyvät nukkumaan rumissa vaatteissa ja heräävät tukka sekaisin. Ei ole helppo kutsua itseään kauniiksi, mutta itsevarmuus auttaa hyväksymään ja rakastamaan itseään.”

15-vuotiaana Saksan The Voice Kids -ohjelmassa kilpaillut Zoe Wees on kertonut kirjoittaneensa musiikkia jo lapsesta asti. Teini-ikäisenä Wees alkoi tekemään musiikkia yhdessä opettajansa kanssa, ja julkaisi videoita sekä omista kappaleistaan että cover-versioista sosiaaliseen mediaan.

Kuuntele Girls Like Us Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Girls Like Us Universal Music Zoe Wees