Universal Music
02:10 - 13.01.2021 / musiikki / Findance
Lana Del Rey julkaisee maaliskuussa uuden albumin Chemtrails Over The Country Club

Lana Del Rey julkaisee seitsemännen pitkäsoittonsa, Chemtrails Over The Country Club, 19. maaliskuuta.

Nyt julkaisussa on tulevan albumin nimikkokappale, joka on saanut myös musiikkivideon.

Tuoreen Chemtrails Over The Country Club -singlen on tuottanut moninkertainen Grammy-voittaja Jack Antonoff. Antonoff oli mukana tuottamassa sekä kirjoittamassa myös Lana Del Reyn edellistä, vuonna 2019 julkaistua Norman Fucking Rockwell! -studioalbumia. Levy toi artistille kaksi Grammy-ehdokkuutta, joista toinen oli arvostetussa vuoden albumin kategoriassa.

Lana Del Rey julkaisi viime vuonna myös ensimmäisen runokirjansa Violet Bent Backwards Over The Grass. Teos on saatavilla kovakantisena kirjana, audiokirjana sekä vinyyli- ja CD-formaateissa.

Melankoliapoppia esittävä Lana Del Rey, oikealta nimeltään Elizabeth Grant, teki globaalin läpimurtonsa vuonna 2012 julkaistuaan kakkosalbuminsa Born To Die. Suomessa nelinkertaista platinaa myynyt levy sisältää muun muassa hitit Video Games, Born To Die ja Summertime Sadness. 35-vuotiaan Lana Del Reyn neljä viimeisintä albumia ovat ylittäneet Suomessa vähintäänkin kultarajan. Yhteenlaskettuna amerikkalaistähden musiikilla on globaalisti huimat 25 miljardia kuuntelukertaa. Artisti on nähty Suomessa viimeksi Flow Festivalin pääesiintyjänä vuonna 2017.

Chemtrails Over The Country Club -kappalelista

01. White Dress
02. Chemtrails Over The Country Club
03. Tulsa Jesus Freak
04. Let Me Love You Like A Woman
05. Wild At Heart
06. Dark But Just A Game
07. Not All Who Wander Are Lost
08. Yosemite
09. Breaking Up Slowly
10. Dance Till We Die
11. For Free

Katso Chemtrails Over The Country Club -musiikkivideo alla: