Alamy / AOP
08:10 - 11.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 2 / 2021 - mm. scifi-leffa Outside the Wire ja true crime -sarja Night Stalker: Sarjamurhaajan jäljillä

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

11.1.

Crack: Huume-epidemian synty

Laman aikana 1980-luvulla markkinoille tulee halpa mutta vahva huume aiheuttaen rasismin lietsoman moraalipaniikin. Tutustu crackin kimuranttiin historiaan.

12.1.

Chris Rock Total Blackout: The Tamborine Extended Cut

Chris Rock tarjoilee Brooklynissä kuvatun komediaspesiaalinsa pidemmässä versiossa veitsenteräviä huomioita isyydestä, uskottomuudesta ja Yhdysvaltain politiikasta.

13.1.

Night Stalker: Sarjamurhaajan jäljillä (dokumenttisarja)

Tässä tosirikostarinassa vuoden 1985 Los Angelesin aurinkoisen glamourin alla vaanii armoton ja paha sarjamurhaaja, jota kaksi rikoskonstaapelia väsymättä jäljittävät.

14.1.

Mami (USA 2019, kauhu)

Yksinäinen nainen suostuu ostamaan viinaa teineille, jotka alkavat bilettää hänen kellarissaan – mutta pian naisen vieraanvaraisuus muuttuu pakkomielteisyydeksi.

Dawson's Creek (draamasarja)

Läheiset teinikaverukset Dawson, Joey, Pacey ja Jen kokevat koulunkäynnin sekä elämän dramaattiset ylä- ja alamäet seuratessaan unelmiaan ja intohimojaan.

Kuroko's Basketball (anime-sarja - 1. tuotantokausi)

Viisi yläkoulun koripallotähteä menevät eri lukioihin. Nyt Tetsuya Kuroko ja Seirin High pelaavat kunniasta.

Otso ja sopulit (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Vahva ja välkky Otso on Kanadan metsien herra, jolla riittää tassun täydeltä tekemistä kaitsiessaan eläväisten pikku sopulien laumaa.

15.1.

Bling Empire (reality-sarja)

Tosi-tv-sarja seuraa Los Angelesin ökyrikkaita aasialaisia ja amerikanaasialaisia hauskanpitäjiä, jotka elävät täysillä keskellä mahtavia bileitä, glamouria ja draamaa.

Carmen Sandiego (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Kykyjään hyvään käyttävä mestarivaras Carmen Sandiego matkustelee ympäri maailmaa ja estää VILE:n pahoja tekoja taitavien apuriensa tukemana.

Isätupla (brasilialainen komediaelokuva)

Teini karkaa hippikommuunista äitinsä ollessa poissa ja lähtee mullistavalle matkalle etsimään isäänsä.

Outside the Wire (USA 2021, scifi / toiminta)

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa tarinassa lennokkipilotti lähetetään sota-alueelle auttamaan huippusalaista androidiupseeria, jonka tehtävänä on estää ydinhyökkäys. Anthony Mackie ja Damson Idris tähdittävät.

Tribhanga - Crooked Crazy (intialainen draamaelokuva)

Kun itsenäisen yksinhuoltajan etääntynyt äiti vaipuu koomaan, tytär joutuu kamppailemaan katumuksen ja katkeruuden kourissa muistellessaan heidän hankalaa suhdettaan.