Kaiku Entertainment
14:10 - 08.01.2021 / musiikki / Findance
Anssi Kela - Sut puhallan pois on Syke-elokuva: Hätätila -tunnusbiisi
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Anssi Kela on julkaissut julkaisee uuden singlen Sut puhallan pois, joka kuullaan myös myöhemmin tänä vuonna elokuvateattereihin tulevan Syke-elokuva: Hätätila -tunnuskappaleena.

”Leffabiisin tekeminen oli hyvin mieluisa haaste. Ennen kitaraan tarttumista katsoin elokuvan ja keskustelin käsikirjoittaja Petja Peltomaan kanssa. Totesimme, että biisin teemana voisi olla selviytyminen syvistä vesistä. Laulu syntyi lopulta itselleni epätavallisen nopeasti. Löytyi inspiroitunut tila. Kappaleessa on joitakin viittauksia elokuvaan, mutta se ei suoraan liity sen tapahtumiin, vaan toimii myös itsenäisenä teoksena”, Kela kertoo.

Kela on julkaissut 20-vuotisen soolouransa aikana seitsemän studioalbumia. Viimeisin albumi Ääriviivoja ilmestyi 2018. Levyltä julkaistu single Ilves striimasi kultaa ja kasvoi isoksi radiohitiksi pysyen Suomen radioiden soitetuimpana kappaleena useita viikkoja. Viidellä Emma-patsaalla palkitun Kelan muita tunnettuja hittejä ovat muun muassa Mikan faijan BMW, Puistossa, Milla, 1972 ja Levoton tyttö.

Kuuntele Sut puhallan pois Spotifyssa alla: