Etenee Records
02:10 - 09.01.2021 / musiikki / Findance
Etenee Records -tulokas Överi julkaisi uuden musiikkivideon Terälehtii

Etenee Recordsille kiinnitetty kotimainen trap-duo Överi eli Oskari ”Kytis” Kytömäki ja Mikko ”Mige” Kaperi julkaisi tänään kakkossinglensä Terälehtii.

Duo jatkaa singlellä viime vuonna julkaistun Komeetta-debyytin siivittämää modernia linjaa. Kappaleen on tuottanut Överin luottotuottaja Kim ”Chimbo” Mannila.

”Terälehtii-biisin pohja syntyi jo pari vuotta sitten studiosessarissa Kytiksen huoneessa Espoon Laaksolahdessa. Ensin sävelsimme ja sanoitimme biisiin kertosäkeen, jonka sanoitukset lopulta muodosti ja tiivisti koko biisin punaisen langan. Biisi oli mielestämme sanoituksellisesti parasta tuotantoamme, mutta se jäi pariksi vuodeksi kesken, kunnes äänitimme biisin uudestaan uudella taustalla ja kehitimme samalla myös idean musiikkivideota varten. Uusi versio biisistä sai meidät uudelleen syttymään kyseisestä kappaleesta, vaikka aikasemmin olimme jo luovuttaneet sen suhteen ja projektin vaikeuden vuoksi aloimme jopa välttelemään sen jatkamista.

Kun soitimme raakademon Warner Music Finlandin studiolla, olimme jopa yllättyneitä, että biisissä nähtiin niin paljon potentiaalia. Siitä motivoituneina aloimme tekemään biisiä täysin uudella innolla loppuun ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen”, duo kertoo.

Katso Terälehtii-musiikkivideo alla: