Universal Music
22:10 - 06.01.2021 / musiikki / Findance
slowthai ja A$AP Rocky yhteistyössä: MAZZA julki

Brittiräppäri slowthai julkaisee 5. helmikuuta 2021 kakkosalbuminsa TYRON. Levyltä on nyt saatavilla sen kolmas single MAZZA, jolla vierailee jenkkiräppäri A$ap Rocky. Kappaleelle saadaan myös musiikkivideo myöhemmin tällä viikolla. Tulevalta albumilta on aiemmin julkaistu singlet nhs ja feel away.

slowthain etunimen mukaan nimetty TYRON-albumi on jaettu A- ja B-puoliin. Sen teemana on kaksinaisuus: artistissa itsessään, tarinoissa ja elämässä on aina kaksi puolta, joiden parissa tasapainotellaan. Ensimmäinen puoli sisältää rap-musiikille usein ominaista machoilua ja ylimielisyyttä, jota esitellään slowthain perinteisen räväkän flow’n myötä. Ykköspuolella kuullaan vierailijoina A$AP Rocky ja Skepta. Toinen osa puolestaan esittelee täysin uuden puolen slowthaista. Rauhallisemman soundin myötä sukelletaan artistin kompleksisen mielen syövereihin ja käsitellään tärkeitä aiheita itsensä hyväksymisestä ja kasvusta ihmisenä. Kakkospuolella vierailevat muun muassa James Blake, Dominic Fike ja Denzel Curry.

slowthai, oikealta nimeltään Tyron Frampton, kyseenalaistaa musiikissaan yhteiskunnassa vallitsevia narratiiveja sekä poliittista eriarvoisuutta ja käsittelee niin rotuun, sukupuoleen kuin seksuaalisuuteenkiin liittyvää syrjintää. 25-vuotias artisti nostettiin arvostetun BBC Sound Of 2019 -listan neljänneksi. Toukokuussa 2019 julkaistu debyyttilevy Nothing Great About Britain debytoi Iso-Britannian albumilistan kymmenen kärjessä ja ansaitsi arvostetun Mercury Prize -ehdokkuuden. slowthai on myös itsevarma live-esiintyjä ja hänet nähtiin ensimmäistä kertaa Suomessa vuoden 2019 Flow Festivalilla.

Tulevan TYRON-albumin kappalelista:

A-puoli

1. 45 SMOKE
2. CANCELLED (feat. Skepta)
3. MAZZA (feat. A$AP Rocky)
4. VEX
5. WOT
6. DEAD
7. PLAY WITH FIRE

B-puoli

1. i tried
2. focus
3. terms (feat. Dominic Fike & Denzel Curry)
4. push (feat. Deb Never)
5. nhs
6. feel away (feat. James Blake & Mount Kimbie)
7. adhd

Kuuntele MAZZA Spotifyssa alla: