Alamy / AOP
07:10 - 04.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 1 / 2021 - uusi rikossarja Lupin alkaa
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

5.1.

Gabbyn nukketalo (lastenohjelma - 1. tuotantokausi)

Kissoista pitävän Gabbyn ja hänen ystävänsä Pandi Pörrön animaatioseikkailut ovat täynnä suloisia kissoja, erikoisia käsitöitä ja värikkäitä taikoja!

Kirosanojen historia (dokumenttisarja)

Nicolas Cage juontaa häpeämättömän hävytöntä, hauskaa ja sivistävää sarjaa, jossa tutustutaan englannin kielen kirosanojen historiaan ja vaikutukseen.

6.1.

Crawl (USA 2019, kauhu)

Hurrikaanin jyllätessä nainen yrittää pelastaa isänsä ja jää loukkuun talon alla sijaitsevaan tulvivaan ryömintätilaan. Nousevan vedenpinnan alla vaanii kuolemanvaara. Kaya Scodelario ja Barry Pepper tähdittävät.

Surviving Death: Matka tuonpuoleiseen (dokumenttisarja)

Mitä kuoleman jälkeen tapahtuu? Sarjassa käydään läpi ihmisten omia kokemuksia sekä tutkimuksia kuolemanrajakokemuksista, reinkarnaatiosta ja paranormaaleista ilmiöistä.

Tony Parker: Näytön paikka (dokumentti)

Elokuva kertoo Tony Parkerin elämästä ja urasta. Parkerista tuli päättäväisyytensä ansiosta yksi parhaimmista ranskalaisista koripalloilijoista.

7.1.

Pieces of a Woman (USA 2020, draama)

Nainen joutuu armottoman tunnemyrskyn kouriin riipaisevan kotisynnytyksen jälkeen ja putoaa syvälle surun kuiluun, joka eristää hänet puolisosta ja perheestä. Vanessa Kirby, Shia LaBeouf ja Molly Parker tähdittävät.

8.1.

Gloria Bell (USA 2018, komedia)

Hauskanpitoa rakastava eronnut nainen elää täysillä. Päivät hän viettää työskennellen vakuutusalalla ja illat tanssien LA:n yökerhoissa. Sitten uusi mies ilmestyy kuvaan. Julianne Moore, John Turturro ja Michael Cera tähdittävät.

Idhunin kronikat (anime-sarja - 2. tuotantokausi)

Yllättäen orvoksi jäänyt poika ottaa mittaa vanhempiensa murhaajasta pelastaakseen planeetan ja päätyy uuteen väkivallan ja ihmeiden maailmaan.

Kuvittele olevasi kaupungissa (dokumenttisarja)

Tutustu New Yorkin katuihin ja kuivan humoristisen kirjailijan Fran Lebowitzin kiehtovaan ajatusmaailmaan, kun tämä istuu tarinoimaan Martin Scorsesen kanssa.

Lupin (rikossarja - 1. tuotantokausi)

Herrasmiesvaras Arsène Lupinin seikkailujen innoittamana Assane Diop päättää kostaa isänsä kokeman vääryyden sen aiheuttaneelle varakkaalle suvulle.

Stuck Apart (turkkilainen musta komedia)

Keski-iän kriisin murjoma Aziz teeskentelee, että kaikki on hyvin, mutta hakee silti lohtua arkisesta työstään, yksinäisistä ystävistään ja remuavasta perheestään.

Voimapiltti Bheem: Leijajuhla (animaatio)

Talvi on nyt takana, joten Bheem ja kaupunkilaiset ottavat uuden aurinkoisen vuodenajan vastaan tavoilleen uskollisesti Makar Sankranti -festivaalin merkeissä.

9.1.

Brooklyn Nine-Nine (rikoskomediasarja - uusi tuotantokausi)

Lahjakkaan mutta epäkypsän brooklyniläisetsivä Jake Peraltan on opeteltava tiimihenkeä ja noudattamaan sääntöjä, kun ryhmä saa uuden, vaativan päällikön.

Suomen Netflix lisäsi juuri 44 elokuvaa - katso lista täällä.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!