Mika Vallineva
04:35 - 31.12.2020 / viihde / Findance
Rohkeat Instagram-kuvat! Onko Sanna, 30, yksi Suomen tavoitelluimmista sinkkunaisista? - "treffipyyntöjä satelee"

Hiljattain uuden Seireeni-kappaleensa julkaissut Sana (Sanna Rönnberg) on jakanut viime aikoina poikkeuksellisen rohkeita kuvia somessaan. Uutta kappalettaan hän mainostaa pelkät banaanit suojanaan, eikä joulun aikaan ilmestyneet alusvaatekuvat jättäneet seuraajia kylmäksi. Yhdessä kuvassa artisti poseeraa hieromasauvan kanssa.

"Onhan ne kuvat menneet rohkeampaan suuntaan. Se johtuu siitä, että viimein opin hyväksymään itseni ja näkemään kehoni kauniina. On ihana kuvata sitä, joten miksi en jakaisi niitä myös muille?", Sana kertoo.

"Haluan samalla voimaannuttaa ja tsempata muita. Jokaisen pitäisi tuntea tää mieletön fiilis, kun rakastaa itseään juuri sellaisena kuin on, eikä häpeä kehoaan."

Sana pudotti hiljattain lähes 20 ylimääräistä kiloa ketogeenisen ruokavalion avulla.

"Olin lihonut salakavalasti pitkälti masennuksen seurauksena. Elin suhteessa, jossa minua kohdeltiin huonosti, enkä vain pystynyt lähtemään siitä. Olin epävarma ja rikkinäinen. Kamalaa ajatella, miten huonosti voin monta vuotta.", Sana suree.

Painonnousu alkoi hiljalleen jo vuonna 2016 kun Sanan paras ystävä kuoli yllättäen.

"Olin lopettanut juomisen edellisenä kesänä todettuani sen ongelmalliseksi. En todellakaan halunnut ratketa juomaan surun keskellä. Niimpä aloin syödä suruuni, ja se tunnesyöminen jäi päälle. Tilanne paheni seuraavina vuosina."

Nyt artisti on itsevarma, energinen ja silminnähden hyvinvoiva.

"Treffipyyntöjä satelee. Olen ihan hämilläni, miten niin monet ovat kiinnostuneita musta, sillä ajattelin vuosia olevani ruma ja epähaluttava. On ollut mahtavaa huomata, että vientiä on. Se kohentaa itsevarmuutta entisestään.", Sana hymyilee.

"En etsi mitään, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä eteen tulee. Olen avoimin mielin."

Millainen ihminen Sanaa sitten viehättää?

"Ulkonäköön kiinnittää tietenkin ensimmäisenä huomiota, mutta tärkeintä on olla luotettava, rehellinen ja rakastava - ja on osattava antaa myös omaa aikaa. Mut saa syttymään itsestään ja kodistaan huolehtiva mies, joka ansaitsee elantonsa itse."

Alla tuoreita Instagram-kuvia:

artikkelin avainsanat:
for men naiskauneutta Sana Sanna Rönnberg