NBC
02:10 - 31.12.2020 / tv-sarjat / Findance
This is Us -sarjan uudet jaksot alkavat Liv-kanavalla 7.1. - myös Ruutu-palvelussa

Koskettava perhedraama This Is Us jatkuu Livillä ja Ruudussa 7. tammikuuta.

Eri vuosikymmenillä liikkuvan sarjan keskiössä ovat sisarukset Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) ja Randall (Sterling K. Brown) sekä heidän vanhempansa Rebecca (Mandy Moore) ja Jack Pearson (Milo Ventimiglia).

Sarjan edellinen kausi päättyi paljastuksiin tulevasta, eikä viides kausi yllätyksineen jätä taatusti ketään kylmäksi. Jo kauden alussa on luvassa suuri yllätyskäänne!

Covid19 -pandemian värittämässä arjessa Kate ja Toby (Chris Sullivan) ovat päättäneet, että elämän täytyy mennä eteenpäin. Perheessä unelmoidaan pikkusisaruksesta pariskunnan esikoiselle Jackille. Katen terveyshuolien takia lasta toivotaan tällä kertaa kuitenkin adoptioprosessin kautta.

Katen paras ystävä Madison (Caitlin Thompson) odottaa kaksosia seurauksena yhden yön jutustaan Kevinin kanssa. Kevinin on paljastettu menneen tulevaisuudessa naimisiin, mutta onko hän taluttanut alttarille lastensa äidin vai jonkun ihan muun?

Edellinen kausi päättyi kivuliaaseen välirikkoon Kevinin ja Randallin välillä. Veljesten suhde ei ole koskaan ollut yksinkertainen eivätkä heidän välinsä ole lähitulevaisuudessa paranemaan päin.

Valkoisen perheen kasvattama Randall kipuilee menneisyyden haamujen kanssa. Neljänkympin rajapyykin lähestyessä Randallia ahdistaa ettei hän tiedä juuristaan juuri mitään, ei edes virallista syntymäpäiväänsä.

Black Lives Matter -kampanja saa Randallin pohtimaan omaa identiteettiään. Pearsoneilla ei ole koskaan puhuttu rotuasioista ääneen, vaan Randall on joutunut käsittelemään niitä yksin. Vakautta Randallin elämään tuo luja parisuhde Bethin (Susan Kelechi Watson) kanssa. Pariskunta on päättänyt selvitä kaikesta, yhdessä.