Disney Pixar
10:10 - 25.12.2020 / elokuvat / Findance
Disney+ tänään: upouusi Disney Pixar -animaatioelokuva Soul - Sielun syövereissä katsottavissa

Pixar Animation Studiosin uutuuselokuva Soul - Sielun syövereissä ilmestyy tänään yksinoikeudella Disney+ -suoratoistopalvelussa.

Mikä tekee sinusta juuri sinut? Pixar Animation Studiosin uusi täyspitkä elokuva Soul - sielun syövereissä kertoo Joe Gardnerista, peruskoulun musiikinopettajasta, joka saa ainutlaatuisen tilaisuuden esiintyä kaupungin parhaalla jazzklubilla. Mutta yksi pieni harha-askel heittää hänet New Yorkin kaduilta Esipuoleiseen, ihmeelliseen paikkaan, jossa uudet sielut saavat luonteensa, oikkunsa ja taipumuksensa ennen syntymistään maapallolle.

Joe haluaa palata elämäänsä ja värvää avukseen pikkuvanhan sielun nimeltä 22, joka ei ole koskaan ymmärtänyt ihmiselämän viehätystä. Yrittäessään opettaa 22:lle mikä tekee elämisestä niin upeaa, Joe saattaa samalla löytää omat vastauksensa elämän tärkeimpiin kysymyksiin.

Alunperin elokuvan oli määrä ilmestyä jouluksi elokuvateattereihin. Vallitsevan ajanjakson vuoksi Pete Docterin ohjaama Soul esitetään leffateattereissa vain niissä maissa, joissa Disney+ ei ole saatavilla.

Katso leffan suomitraileri alla: