Disney+
18:10 - 18.12.2020 / elokuvat / Findance
Disney+ nyt: Bryan Cranston -elokuva lapsiperheille - Ainutlaatuinen Ivan

Disney+ tarjoaa nyt lapsiperheille fantasiadraamaelokuvan Ainutlaatuinen Ivan (The One and Only Ivan).

Elokuva kertoo palkitun kirjan tarinan ainutlaatuisesta gorillasta. Disneyn Ainutlaatuinen Ivan on unohtumaton tarina ystävyydestä ja siitä, kuinka tärkeää on, että on paikka jota kutsua kodiksi. Ivan on 180-kiloinen hopeaselkägorilla, joka asustaa ja on näytteillä lähiön ostoskeskuksessa Stella-norsun, Bob-koiran ja monien muiden eläinten kanssa. Ivan muistaa lapsuudestaan viidakossa vain vähän, mutta kun seurueeseen liittyy vauvanorsu Ruby, jokin Ivanissa herää eloon. Ruby on vasta erotettu perheestään, ja Ivan alkaa kyseenalaistaa elämäänsä, lähtökohtiaan ja tulevaisuudenhaaveitaan.

Lämminhenkinen seikkailu on toteutettu elokuvana upeasti, ja se yhdistää live actionia ja tietokoneanimaatiota hienolla tavalla. Tarina perustuu Katherine Applegaten suosittuun kirjaan, joka voitti ilmestymisvuonnaan 2013 lukuisia kirjallisuuspalkintoja, mm. lastenkirjallisuudelle jaettavan Newbery-mitalin.

Ainutlaatuinen Ivan on katsottavissa englanniksi tai suomeksi dubattuna. Kameran edessä nähdään mm. Bryan Cranston ja Indira Varma. Alkuperäisellä ääniraidalle ääntään lainaavat mm. Sam Rockwell, Angelina Jolie, Danny DeVito ja Helen Mirren.

Katso Ainutlaatuinen Ivan -traileri alkuperäiskielellä alta: