Petri Aho
09:10 - 17.12.2020 / musiikki / Findance
HitMix-kanava uudistuu: Oku Luukkainen luotsaa iltapäivät sekä perjantai-illat Retroradio-ohjelmassa

Nelonen Median 90- ja 2000-luvun hitteihin keskittyvä HitMix-radiokanava uudistuu vuoden 2021 alussa ja lanseeraa tukun uusia ohjelmia.

Ysäriapostoli Oku Luukkainen aloittaa HitMixin iltapäivässä ja perjantai-iltojen isäntänä helmikuun alussa.

”Oku on noussut suursuosioon ja yhdistänyt kuuntelijat ympärilleen heimoksi Retroperjantai-ohjelmassa. Nyt hän lisää löylyä entisestään uudessa HitMixin Retroradio-ohjelmassa, jota kuullaan niin ikään perjantaisin”, Nelonen Median radioiden ohjelmajohtaja René Mäkinen sanoo.

”Perjantai-illoista on tullut osa mun identiteettiä, ja mä tiedän mitä ihmiset haluaa kuulla perjantaisin. Ja sitä myös tarjoan HitMixillä! Sytyn ajatuksesta, että saan viihdyttää samalla, kun ympäri Suomen saunat ja paljut syttyy. Jengillä on asiaankuuluvat juomat ja meininki on iloinen. Mä soitan parhaat biisit ja sä saat toivoa!” Oku Luukkainen hehkuttaa.

Oku Luukkaista kuullaan myös HitMixin iltapäivissä helmikuusta alkaen. Iltapäivän osalta luvassa on vielä lisääkin jymyuutisia alkuvuoden aikana.

Myös HitMixin aamuohjelma uusiutuu. Radiokonkari Tuomas Rajala tekee paluun radioon ja aloittaa Alma Hätösen kanssa HitMixin aamuissa heti loppiaisviikon jälkeen 11.1.2021.

Keskipäivän ohjelmaslottia vetää Joonas Vuorela.

HitMixin uusi ohjelmapäällikkö on Petra Piipari. Piipari on kova radioammattilainen, joka on työskennellyt pitkään Bauer Medialla, viimeksi Radio Novan vastaavana tuottajana.

”HitMix edustaa sellaista musiikin kattausta, johon yhdistyy valtavasti hienoja tunnekuvia ja vahvaa ’ilon kautta’ -fiilistä. Sitä samaa fiilistä on meidän uusi tiimi tuomassa ihmisille entistä voimakkaammin ensi vuonna. Mulla on suuri kunnia saada olla mukana luomassa ihmisten hektiseen arkeen niitä ’ai vitsi tää biisi vie mut suoraan sinne ja sinne’ -hetkiä ja siinä samalla saada normipäivään pientä juhlan ja huolettomuuden tuntoa. Tällä porukalla se on helppo tehdä!” Petra Piipari sanoo.