Starz
15:10 - 16.12.2020 / tv-sarjat / Findance
Viaplay ja Starz yhteistyöhön: Starzplay kattaa sarjoja kuten Power, Black Sails, Ramy ja The Girlfriend Experience

Starzplay, Starzin kansainvälinen premium-suoratoistopalvelu, aloittaa 17. joulukuuta Pohjoismaissa yhteistyössä Pohjoismaiden johtavan suoratoistoyrityksen Nordic Entertainment Groupin (NENT Group) kanssa.

NENT Groupin Viaplay-suoratoistopalvelun tilaajilla Pohjoismaissa on huomisesta lähtien suora pääsy laajaan valikoimaan arvostettuja ja eksklusiivisia Starzplay-sarjoja, ja koko Starzplay-palvelu tarjotaan Viaplayn kautta kaikille Viaplay-tilaajille myöhemmin.

Tänä vuonna Viaplaylle tulevan Starzplay-sisällön kohokohtia ovat kansainväliset hitit, kuten Starz-alkuperäissarjat Power, The Spanish Princess, The Girlfriend Experience ja Black Sails, sekä Golden Globe -palkinnon saanut Ramy.

Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Islannissa saatavilla oleva Viaplay tarjoaa live-urheilua, alkuperäistuotantoja, uusimpia kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja sekä korkealaatuista sisältöä lapsille.

Viaplay on saatavana omalla verkkosivustollaan, älytelevisioissa, älypuhelin- ja tablet-sovelluksissa (Android tai iOS), pelikonsoleissa ja laitteissa, kuten Apple TV ja Google Chromecast.