Onni Ojala / MTV3
10:10 - 06.12.2020 / viihde / Findance
Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius voittivat Tanssii tähtien kanssa -finaalin

Tanssii tähtien kanssa -viihdeohjelman 13. tuotantokausi huipentui kaksiosaiseen finaaliin, jossa voittajaksi äänestettiin Virpi Sarasvuo tanssiparinsa Sami Heleniuksen kanssa.

MTV3-kanavan huippusuosittu Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma huipentui eilen kaksiosaisen finaalin toiseen osaan, jossa voitosta taistelivat Jare Brand ja Saana Akiola, Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen sekä Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius. Kaikki tähtiparit esittivät suorassa finaalilähetyksessä kolme tanssinumeroa.

Suomalaisten rakastaman ohjelman voittajaksi äänestettiin lopulta Virpi Sarasvuo tanssinopettajansa Sami Heleniuksen kanssa.

”Miten paljon tämä tanssimatka onkaan antanut! Sen lisäksi, että se on ollut sanoinkuvaamattoman riemukas, maailman mullistava ja ainutlaatuinen kokemus, se on muistuttanut siitä, että ihmisen on hyvä tehdä asioita, jotka saavat sydämen roihuamaan. Se on muistuttanut siitä, että rajat on tehty rikottaviksi. Kun tekee jotain kärsivällisesti ja sydämestään, on mahdollista yltää tavoitteisiinsa. Ja olla onnellinen. Vaalin näitä hetkiä sydämessäni ikuisesti. Olen onnekas ja kiitollinen siitä, että sain kulkea Samin taitavassa, iloisessa ja lämpimässä ohjauksessa läpi harmaan syksyn. Sillä vaikka ulkona satoi, salissamme paistoi aina aurinko", Virpi Sarasvuo kommentoi voiton ratkettua, ja jatkoi:

"Kiitos, Sami, olet kultaa. Ja kiitos kaikille: kotiväelle, ystäville, tuotannolle, kanavalle, puvustamolle, maski- ja hiustiimille, bändille, juontajille, tuomareille ja tietenkin katsojille ja äänestäjille. Kiitos, kiitos, kiitos!”

"Tämä oli minulle ensimmäinen täysi kausi ja mahtavaa että päästiin tänne asti juuri Virpin kanssa. On ollut parempi matka kuin uskalsin ikinä kuvitellakaan. Kiitos kaikille äänestäjille ja kannustajille. Ja Virpille!", ensimmäistä kertaa TTK-voittoon yltänyt Sami Helenius komppasi parinsa vierellä.

Finalistien esityksiä kaksiosaisessa finaalissa arvioivat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen, joiden pisteytykset eivät kuitenkaan vaikuttaneet lopputulokseen, sillä katsojien sydämet valloittanut voittajapari selvisi yleisöäänestyksellä.

Järjestyksessään 13. tuotantokausi oli katsojamenestys. Kun tv-kanavien katselun lisäksi huomioidaan katselu mtv-palvelussa, C More -suoratoistopalvelussa ja kaikilta ruuduilta, olivat jaksot ennen finaalilähetystä tavoittaneet keskimäärin lähes 1,7 miljoonaa suomalaista per jakso. Jaksojen keskikatsojamäärä oli 1,23 miljoonaa. Kaikkiaan kausi oli tavoittanut 3,4 miljoonaa suomalaista – selvästi enemmän kuin edellinen 12. kausi (kolme miljoonaa). Ohjelman suosio kasvoi tällä kaudella kaikissa kohderyhmissä, mutta erityisesti 25-44-vuotiaissa.

Tanssii Tähtien Kanssa -kausien parhaista hetkistä päästään nauttimaan helmikuussa, kun Tanssii Tähtien Kanssa – parhaat kautta aikojen alkaa MTV3-kanavalla.