Good Shepherd Entertainment
15:10 - 04.12.2020 / pelit / Findance
Switch ja Xbox One tänään: suosikkileffoihin perustuva John Wick Hex ilmestyy

John Wick -leffat laajenivat viime vuonna videopeliksi PC:lle ja Macille.

John Wick Hex sai toukokuussa PlayStation 4 -versionsa. Tänään julkaisussa ovat Switch ja Xbox One -versiot.

John Wick Hex on nopeatempoinen ja toimintaorientoitunut strategiapeli, joka saa ajattelemaan ja iskemään ylistetystä elokuvasarjasta tunnetun ammattilaissalamurhaaja John Wickin tavoin. Elokuvista vastanneen tiimin kanssa läheisessä yhteistyössä luotu John Wick Hex on videopelinä henkiin herätettyä taistelušakkia, mikä vangitsee elokuville ominaisen gun fu -tyyliin laajentaen samalla tarinan maailmaa. Pelaajien on tehtävä nopeita päätöksiä ja valittava jokainen toimensa ja hyökkäyksensä ottaen samalla huomioon niiden välittömät kustannukset ja seuraamukset.

Tarjolla on ainutlaatuinen sekoitus strategista ja aikapohjaista toimintaa, John Wick Hex vangitsee elokuvien taktisen taistelun tunteen ja hämärtää strategia- ja toimintapelien välistä rajaa. Suoriudu hyvin ja edisty päätarinassa avataksesi uusia aseita, pukuvaihtoehtoja ja kohteita. Jokainen ase muuttaa käytettäviä taktiikoita ja tapaasi pelata. Ammuksia on rajallisesti, ja ne on simuloitu realistisesti, joten ajoita lataukset hyvin ja ota kaikki irti löytämistäsi aseista.

Tutustu uuteen tarinaan, joka sijoittuu aikaan ennen elokuvia, missä John lähtee epätoivoiselle tehtävälle pelastamaan Winstonia ja Charonia uudelta vaaralliselta vastustajalta, joka tavoittelee syntymäoikeuttaan. Maailmanluokan ääninäyttelijät Ian McShane ja Lance Reddick herättävät tarinan eloon uusiessaan elokuvista tunnetut roolinsa, ja ääninäyttelylegenda Troy Baker liittyy huippunäyttelijöiden kaartiin pelin nimikkopahiksena, Hexinä. John Wick Hex osoittaa kunnioitustaan elokuville ainutlaatuisella noir-grafiikkatyylillä ja kuuluisan Austin Wintoryn säveltämällä musiikilla.

Osta Xbox One / Switch -pelit edullisesti (*sponsoroitu linkki*) täältä.

Katso pelin Switch-traileri alla: