MTV Oy
09:10 - 03.12.2020 / tv-sarjat / Findance
Ensitreffit alttarilla oli suositumpi kuin koskaan - myös Janne ja Kati päätyivät eroon

Ensitreffit alttarilla keräsi juuri päättyneellä kaudella aiempia kausia isomman yleisön.

Seitsemäs tuotantokausi oli katsotumpi kuin koskaan. Ohjelma tavoitti tv-kanavilla sekä mtv- ja C More -palveluissa yhteensä 2,8 miljoonaa suomalaista (40% kasvu edelliseen kauteen). Myös ohjelman jaksojen keskikatsojamäärät nousivat viime vuoden vastaavista.

Kun huomioidaan katselu myös muilta laitteilta kuin tv:stä oli keskikatsojamäärä 740 000 (38% kasvu edelliseen kauteen).

- Ensitreffit alttarilla on ohjelma, joka kiinnostaa ja puhututtaa kaudesta toiseen. Ohjelma kasvoi tällä kaudella hienosti niin katsojaluvuissa kuin jaksomäärässäkin. Juuri päättynyt kausi oli erityinen, sillä kevään koronatilanne toi luonnollisesti muutamia muutoksia tuotantoon, mutta onneksi ohjelman suosio jatkui vankkumattomana. Toivottavasti mahdollisimman moni innostuu hakemaan mukaan tulevalle kaudelle tapaamaan mahdollisen loppuelämänsä kumppanin sanomalla ensitreffeillä tahdon, ohjelman vastaava tuottaja Jasmi Kuusisto MTV:ltä kertoo.

Haku ohjelman kahdeksannelle tuotantokaudelle on parhaillaan käynnissä.

Vaikka katsojasuosio oli hurjaa, niin avioliitot eivät tällä kertaa onnistuneet. Kaikki parit päätyivät eroon - näin tekivät myös Kati ja Janne, jotka vielä kauden päätyttyä olivat yhdessä.

artikkelin avainsanat:
Ensitreffit alttarilla MTV3