Netflix
20:10 - 04.12.2020 / elokuvat / Findance
Netflix julkaisee Ryan Murphyn ohjaaman musikaalikomedian, The Prom, 11.12. - mukana mm. James Corden ja Nicole Kidman

Netflix julkaisee 11. joulukuuta uuden alkuperäiselokuvan The Prom.

Ryan Murphy ohjaama musikaalikomedia perustuu samannimiseen Broadway-musikaaliin.

Leffaa tähdittävät mm. Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Keegan-Michael Key, Kerry Washington, Jo Ellen Pellman, Andrew Rannells ja Ariana DeBose.

The Prom kertoo Dee Dee Allenista (kolminkertainen Oscar-voittaja Meryl Streep) ja Barry Glickmanista (Tony-voittaja James Corden), jotka ovat newyorkilaisia näyttämötähtiä kriisitilanteessa: heidän uusi ja kallis Broadway-show'nsa floppasi pahasti ja pilasi heidän uransa.

Samaan aikaan eräässä Indianan pikkukaupungissa lukiolaistyttö Emma Nolan (Jo Ellen Pellman ensimmäisessä isossa roolissaan) kokee hyvin erilaista sydänsurua, sillä lukion rehtorin (Keegan-Michael Key) tuesta huolimatta vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja (Kerry Washington) ei anna hänen osallistua päättäjäistanssiaisiin tyttöystävänsä Alyssan (Ariana DeBose) kanssa.

Dee Dee ja Barry uskovat, että Emman auttaminen voisi kiillottaa heidän tahriintunutta imagoaan, joten he lähtevät tien päälle mukanaan kyyniset näyttelijät Angie (Oscar-voittaja Nicole Kidman) ja Trent (Andrew Rannells), joiden urat kaipaavat myös uutta nostetta. Nelikon itsekeskeinen julkkisaktivismi karahtaa kuitenkin kiville ja heidän oma elämänsä heittää häränpyllyä, kun he yrittävät järjestää Emmalle illan, jota hän voisi juhlia omana itsenään.

Suomen Netflix lisäsi juuri 61 elokuvaa - katso lista täällä.

Katso The Prom -suomitraileri alla: