JIRINA
12:10 - 01.12.2020 / musiikki / Findance
Qstock julkaisi lisää artisteja: Erika Vikman, Teflon Brothers, william, BEHM...
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Oululainen Qstock täydentää ohjelmistoaan 11 kotimaisella kärkinimellä. Tulonsa ensi kesän festivaalille ovat vahvistaneet muiden muassa 30 vuotta täyttänyt suomimetallin suuruus Amorphis, esikoisalbuminsa myötä valtakunnan ykkösartistien joukkoon noussut BEHM ja pitkästä aikaa soololevyn julkaissut Elastinen.

Muita uusia kiinnityksiä ovat Erika Vikman, Gasellit, Kolmas Nainen, Maustetytöt, Teflon Brothers, Samuli Putro ja william.

Ensi vuoden Qstockin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Nightwish, JVG, The Darkness (UK), SANNI ja Battle Beast.

- Olemme kiitollisia ja otettuja siitä, että tämän vuoden festivaalin peruunnuttua suurin osa asiakkaista päätti säilyttää lippunsa ensi vuoteen. Tällä on meille suuri merkitys. Tämänhetkisestä tilanteesta huolimatta festivaalialan toimijoiden keskuudessa tuntuu vallitsevan positiivinen odotus ensi kesän suhteen. Tilannetta seuraten rakennamme ensi kesän festivaalista parasta Qstockia koskaan, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi

Koronapandemian takia perutulle kesän 2020 festivaalille ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaalille. Päiväkohtaisen perjantain tai lauantain lipun voi vaihtaa toiseen päiväkohtaiseen lippuun, ellei lippukategoriaa ole ehditty myydä loppuun. Vaihdosta maksetaan Ticketmasterin neljän euron käsittelykulu.

Lipun voi myös päivittää kahden päivän lippuun tai VIP-lippuun maksamalla hintojen välisen erotuksen ja Ticketmasterin käsittelykulun. Lippujen vaihdot ja päivitykset tulee tehdä Ticketmasterin lippukaupassa 1.4.2021 mennessä.

Qstock 2021 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 30.-31.7.2021. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma teki kävijäennätyksensä keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.