Endemol
14:10 - 30.11.2020 / tv-sarjat / Findance
Big Brother Australia nähdään Suomessa! Ruutu esittää joulukuussa

Suomessa nähdään pitkästä aikaa myös muiden maiden Big Brother -ohjelmaa.

Ruutu esittää nimittäin 6. joulukuuta alkaen Big Brother Australia -ohjelman 12. tuotantokauden.

Kaksikymmentä toisilleen tuntematonta australialaista astelee saman katon alle taistelemaan 250 000 Australian dollarin voittopotista. Sarjaa juontaa australialainen tv-tähti Sonia Kruger.

Kauden keskiössä on pelaaminen ja asukkaiden välinen kilpailu. Asukkaat mittelevät erilaisissa haasteissa saavuttaakseen valtaa ja turvaa pelissä. Taloon valituilta asukkailta ei kilpailuviettiä puutu, mukana on muun muassa entinen AFL-pelaaja, kilpaurheilija, ammattitanssija ja myyntijohtaja. Big Brother sotkee asukkaiden juonia muuttamalla sääntöjä ja antamalla salatehtäviä. Heti kauden alkaessa taloon ensimmäisenä astunut asukas saa salatehtävän. Jos hän onnistuu, talon makuuhuoneen ovet aukeavat. Jos hän epäonnistuu, makuupaikkoja ei ole tarjolla kenellekään.

Big Brother -talo on rakennettu toisen maailmansodan aikaiseen varastoon, joka on kunnostettu lattiasta kattoon. Sydneyssä sijaitsevan rakennuksen pihamaalle on lisätty myös moderneja mukavuuksia, kuten suuri uima-allas ja terassi.

12. kausi poikkeaa edellisistä Big Brother Australian kausista huomattavasti, sillä koko kausi nauhoitettiin etukäteen ja vain finaali nähtiin suorana lähetyksenä. Asukkaat äänestivät toisiaan pois, kunnes vain kolme asukasta oli jäljellä. Heistä australialainen yleisö sai valita kauden voittajan.

Big Brotherin formaatin mukaisesti asukkailla ei ole mitään yhteyttä ulkomaailmaan. Tähän tehtiin kuitenkin yksi poikkeus 12. kaudella, sillä koronavirustartunnat alkoivat levitä Australiassa kuvausten aikana. Asukkaille kerrottiin tilanteesta ja pelin etenemiseen tehtiin loppukaudesta muutoksia. 12. kauden finaali esitettiin Australiassa heinäkuussa 2020.

Big Brother Australian 12. kausi alkaa Ruudussa 6.12. klo 06.00. Ohjelmaan ilmestyy kaksi uutta jaksoa joka sunnuntai.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!