Kaiku Entertainment
11:10 - 27.11.2020 / musiikki / Findance
Ismo Leikola julkaisi hervottoman pikkujoulubiisin Taika vuodenaika - "Tonttulakki päässä voi luvan kanssa bilettää ja vähän hölmöilläkin"

Kansainvälistä uraa tekevä stand up -koomikko Ismo Leikola on julkaissut uuden singlen, pikkujoulubiisin Taika vuodenaika.

- Tässä ajassa on jotain todellista taikaa - pikkujoulu pystyy sekoittamaan aidon lämmön ja hyvän tahdon täysin luontevasti pikkutuhmuuteen ja sekoiluun. Tonttulakki päässä voi luvan kanssa bilettää ja vähän hölmöilläkin, kun glögin ja piparin tuoksu saa kaiken tuntumaan jotenkin viattomalta ja oikeastaan melkeinpä hyväntekeväisyydeltä, Leikola kommentoi.

- Ei ole ainakaan itselle tullut vastaan sellaista biisiä joka kunnolla summaisi tämän hengen, joten päätin sitten tehdä ite, apuna tuottaja RAFAEL. Biisinteko oli helvetin mukavaa... anteeksi, siis tarkoitin taivaallisen ihanaa. Hyvää tätä taika vuodenaikaa kaikille.

Stand-up koomikkona vuonna 2002 aloittanut Leikola on keikkaillut ympäri maailmaa. Vuonna 2014 hänet palkittiin Yhdysvalloissa The Funniest Person in the World -tittelillä. Viimeiset viisi vuotta Leikola on keskittynyt uraan Amerikassa ja esiintynyt siellä muun muassa Conan O’Brienin ja James Cordenin talk show -ohjelmissa.

Kuuntele Taika vuodenaika Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Ismo Leikola Taika vuodenaika