Sony
06:10 - 26.11.2020 / pelit / Findance
PlayStation Plus - joulukuun 2020 PS4/PS5-ilmaispelit julkistettu - mm. Just Cause 4

Maksullisen PlayStation Plus -palvelun joulukuun 2020 ilmaispelit on julkistettu.

PlayStation 4 ja PlayStation 5 -pelit saapuvat ladattavaksi 1. joulukuuta ja ovat ladattavissa 4. tammikuuta asti.

Just Cause 4 (PS4)

Tervetuloa Solisiin, valtavaan eteläamerikkalaiseen konfliktien, sorron ja äärimmäisten sääolojen runtelemaan maailmaan. Koe pyörremyrskyjä ja trooppisia ukkosmyrskyjä ensimmäistä kertaa hiekkalaatikkopelissä – ne vievät legendaarisen Just Cause -toiminnan aivan uusille tasoille. Just Cause 4:ssä omille teilleen kääntynyt agentti Rico Rodriguez laskeutuu Solisiin metsästämään totuutta omasta menneisyydestään hinnalla millä hyvänsä.

Rocket Arena (PS4)

Raketit hallitsevat kaikkea Rocket Arenassa, räjähtävässä 3 vs 3 -räiskintäpelissä, jossa toiminta ei koskaan lakkaa. Opettele käyttämään sankarisi ainutlaatuisia raketteja ja kykyjä mestarillisesti, jotta voit hallita areenaa ja tulla mestariksi! Kokeile jatkuvasti kasvavaa valikoimaa monipuolisia sankareita, joilla on erilaisia voimia. Selvitä uusia ryhmääsi perustuvia strategioita ja taktiikoita, tutki laajaa joukkoa dynaamisia karttoja ja koe rakettipelaamisen todellinen syvyys. Oletko valmis räjähtämään riemusta?

Worms Rumble (PS4 & PS5)

Worms Rumble on aivan uudenlainen Worms-peli: tiukkaa ja reaaliaikaista areenataistelua 32 pelaajan voimin eri alustoilla. Valmistaudu rähinöihin Deathmatch- tai Last Worm Standing -tiloissa, joissa olet aina vain yhden pyhän käsikranaatin päässä kuolemasta!

Katso PS4:n rajut Black Friday -tarjoukset (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso joulukuun esittelyvideo alla: