Samsung
19:10 - 23.11.2020 / viihde / Findance
Samsung vie videotykit uuteen aikakauteen - The Premiere -4K-projektori Suomeen

Samsung kertoo The Premiere -tuotteensa myyntiintulosta Pohjoismaissa. Uusi 4K Ultra Short Throw Laser -projektori mahdollistaa näyttävän jättikuvakokemuksen kotona - ilman erillistä näyttöä. Eurooppa ja Pohjoismaat ovat kaksi ensimmäisistä markkinoista, joilla tuote lanseerataan.

The Premiere on saatavilla kahtena mallina: LSP9T ja LSP7T. LSP9T-malli voi heijastaa 4K-kuvan jopa 130 tuumaisena. Kyseessä on maailman ensimmäinen HDR10+ -sertifioitu projektori, jossa on kolmoislasertekniikka. Se tarkoittaa valtavaa väriskaalaa ja 2800 ANSI-lumenin maksimikirkkautta. Käyttäjä saa paremman katselukokemuksen, koska yksityiskohdat voidaan heijastaa vaikuttavalla kontrastilla riippumatta siitä, ovatko kohtaukset tummia tai vaaleita. Toinen The Premiere -malli, LSP7T, voi heijastaa 4K-kuvan jopa 120 tuumaisena. Molemmissa malleissa on kuva-asetusmahdollisuutena Filmmaker Mode -tila, jonka avulla käyttäjä voi kokea elokuvia tai sarjoja ohjaajan alkuperäisen vision mukaisesti.

Molemmissa malleissa on Samsungin Smart TV -alusta ja Tap View -toiminto sekä mahdollisuus peilata sisältöä matkapuhelimesta suoraan projektoriin. Kompaktin ja tyylikkään muotoilun ansiosta The Premiere sulautuu useimpiin huoneisiin. Erittäin lyhyen välimatkan (ultra-short-throw) heijastustekniikan ansiosta projektori voidaan sijoittaa lähemmäksi seinää, mikä vähentää laitteen viemää tilaa. 4K-kuvanlaadun ohella The Premiere on varustettu tehokkailla kaiuttimilla, ja LSP9T:ssä on myös Acoustic Beam Surround -ääni, joka luo lisää tunnelmaa urheilua tai elokuvia katsottaessa. Samalla tämä vähentää erillisten ja kookkaiden äänilaitteiden tarvetta.

– Kuluneen vuoden aikana olemme poikkeusolojen johdosta havainneet, että yhä useammat kuluttajat viettävät enemmän aikaa kotona. Televisiosta on tullut keskeinen osa viihdettä, liikuntaharjoittelua, uutisten etsintää, urheilun seuraamista sekä elokuvien ja sarjojen katselua. The Premiere tarjoaa asiakkaillemme aivan uudenlaisen elokuvakokemuksen suoraan kotona kompaktissa paketissa, 4K-kuvanlaadulla ja erinomaisella äänentoistolla, kertoo Samsungin Pohjoismaiden tekninen tuotepäällikkö Magnus Nilsson.

The Premiere -projektorit LSP9T ja LSP7T ovat nyt ostettavissa suositushintaan 6 499 € ja 3 499 €.

Katso huikeat Black Friday -tarjoukset (*sponsoroitu linkki*) täällä.