MTV / Kimmo Jaatinen
09:10 - 19.11.2020 / tv-sarjat / Findance
Salatut elämät: Mia Ehrnrooth, Susanna Laine ja Joonatan Suvinen tekevät paluun - uusiakin näyttelijöitä luvassa

Salatut elämät jää joulutauolle 18. joulukuuta jälkeen. Sarja jatkuu kevätkauden jaksoin 4.1.2021 alkaen.

Sarjaan tulevat tekemään paluun Mia Ehrnrooth, Susanna Laine ja Joonatan Suvinen. Ehrnrooth palaa Cindyn rooliin ja Suvinen jatkaa Pupuna.

- Odotan innolla Cindyn rooliin palaamista, vaikka on myös ollut kertakaikkisen ihanaa olla kotona lasten kanssa. On mahtavaa, että voin yhdistää näyttelemisen ja äitiyden. Olen kiitollinen, että Salkkareissa näiden kahden minulle tärkeän asian yhdistäminen on mahdollista, mikä on todella poikkeuksellista tällä alalla, Mia Ehrnrooth kertoo.

Susanna Laine nähtiin sarjassa vuonna 2006 lyhyesti Sirpan roolissa, mutta nyt hän tulee vakiokasvoksi uuden roolin myötä. Laineen Salatut elämät -roolihahmoa ei vielä paljasteta, mutta hahmo nähdään Pihlajakadulla keväällä 2021.

- Minusta on mielenkiintoista tulla mukaan ja nähdä miten sarjaa tehdään. On ihanaa päästä kameranäyttelemään, koska enimmäkseen minulla on kokemusta teatterista. Salkkareissa kohtauksia on paljon, joten odotan innolla että pääsee tekemään töitä isolla vaihteella. Salkkareissa on tunnetusti hyvä henki, mikä on tosi tärkeä juttu, Susanna Laine kertoo sarjaan tulostaan.

Lisäksi uusia näyttelijöitä ovat Johanna Ruonala, Tuure Taskinen ja Axel Milliam (kuvat nimiä klikkaamalla).

Ruonalan esittämä Kiira Lahtinen saa nopeasti Pihlajakadun parisuhdekoukeroihin kipinää - tai suorastaan liekkiä. Kiira oli ohjaajana kohtalokkaalla helikopterilennolla, joka nähtiin kevään 2020 päätosjaksossa. Johanna Ruonala nähdään jaksoissa joulukuun alkupuolelta lähtien.

Taskinen aloittaa sarjassa Henrik Ekholmin roolissa. Hän kuuluu Ekholmien sukuun, mutta mikä on hänen sukulaisuussuhteensa Akiin? Axel Milliam on puolestaan Tallinnasta Pihlajakadun tapahtumien keskiöön saapuva Kristian Harju, joka hurmaa ensi töikseen erään tutun nuoren naisen. Sekä Taskinen että Milliam nähdään sarjassa keväällä.