Endemol Shine Group
00:10 - 18.11.2020 / tv-sarjat / Findance
MTV3 tuo Lego Masters -kilpailuohjelman Suomeen

Maailmaa valloittanut koko perheen viihdeohjelma Lego Masters tulee Suomeen ja MTV3-kanavalle.

LEGO Masters on brittiformaatti, joka on kotimaansa lisäksi nähty Australiassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Hollannissa. Ruotsissa ohjelma alkoi lokakuussa 2020, ja Yhdysvalloissa sarjaa esittävä Fox tilasi ohjelmasta juuri toisen tuotantokauden.

Ohjelmassa pareittain työskentelevät kilpailijat mittelevät toisiaan vastaan näyttävissä ja mielikuvitusta vaativissa LEGO-rakennushaasteissa. Ainoa rajoittava tekijä on aika – palikat eivät lopu kesken! Paras parivaljakko voittaa Lego Masters -tittelin ja 10 000 euroa.

- MTV jatkaa LEGO Masters -ohjelmalla hienojen uutuusformaattien tuomista Suomeen. Ohjelma leviää tällä hetkellä maailmalla vauhdilla, ja kerää komeita yleisöjä näyttävien LEGO-rakennelmien ja niiden takana olevien tarinoiden pariin. LEGO Masters tarjoaa jännitystä kaikille laadukkaista kilpailurealityistä pitäville. Huikean hienot, jopa taiteelliset rakennusratkaisut ja niiden syntyminen on mahtavaa katsottavaa yhdessä koko perheen kesken, sanoo vastaava tuottaja Hanna Kortti MTV:ltä.

Kilpailijahaku on nyt käynnistynyt. LEGO Masters Suomi nähdään MTV:n ohjelmistossa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

artikkelin avainsanat:
Lego Lego Masters LEGO Masters Suomi MTV3