Julius Konttinen
21:10 - 11.11.2020 / musiikki / Findance
Mouhous julkaisee perjantaina uuden singlen Onneks
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Helmikuussa ilmestyneellä debyyttialbumillaan I Hate Mouhous platinaa striimannut Mouhous julkaisee odotettua uutta musiikkia perjantaina 13. marraskuuta.

Uusi single Onneks sukeltaa nuoruuden ajatuksiin ja siihen miten ne eivät toteutuneetkaan:

”Haluttiin alottaa uus Mouhous season vähemmän vakaval matskulla, koska tuntuu siltä et koko maailma puskee vaan negatiivista energiaa joka suunnasta. Kun tän vuoden keikat on jouduttu ajelee minimiin tuli studiolla mieleen miten Van Hegen on aina sanonut et se tienaa miljoonan ennen kuin täyttää 25 vuotta. Siin sit todettiin porukalla et ei se kyl menny nii. Eikä menny meidän muidenkaan suunnitelmat ihan sillee ku oltii ajateltu: Monako oli kirjottanu alakoulussa äidinkielen tehtävään et se asuu 25-vuotiaana rivarissa vaimon ja lapsen kanssa. Valentin taas ei nuorisokodissa asuessaan uskaltanut ees haaveilla, et vois joku päivä elättää itteään musiikilla. Vaik asiat ei menis niin kuin nuorena ajattelee, voi olla et jossain vaihees voi sanoo et ’Onneks ei menny nii’!”

Suomiräpin punkbändiksikin tituleeratun ja kovassa nosteessa olevan yhtyeen helmikuussa julkaisema debyyttialbumi pysyi yhteensä 15 viikkoa Suomen virallisen albumilistan TOP 10:ssä ja löytyy edelleen listan sijalta 38. Albumilla on muun muassa platinaa striimanneet hittibiisit Äänii ja Poikien vessa feat. costee sekä kultaa striimanneet kappaleet Frendi ja Valvon.

Monakosta, Valentinista ja Van Hegenistä koostuva Mouhous on alunperin Jyväskylästä ponnistava kolmihenkinen kokoonpano, jonka juuret ovat rap-musiikissa. Anteeksipyytelemätön ryhmä ei pelkää ottaa vaikutteita myös muista genreistä - yhtyeen musiikissa yhdistyvätkin ajankohtaiset soundit, punk-asenne ja aikuistumisen aiheuttama maailmantuska. Ajankohtaisen keikkalistan näet täältä.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
Mouhous
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!