Universal Pictures
22:10 - 10.11.2020 / elokuvat / Findance
Perjantaina Suomen leffateattereissa kauhukomedia Freaky - teinitytön ja sarjamurhaajan kehot vaihtuvat yllättäen

Christopher Landonin ohjaama kauhukomedia Freaky saapuu Suomen valkokankaille tämän viikon perjantaina 13. marraskuuta 2020.

17-vuotias Millie Kessler (Kathryn Newton, Blockers, HBO:n Big Little Lies) yrittää parhaansa selviytyäkseen julmassa koulumaailmassa. Mutta kun hän joutuu kotikaupunkinsa pahamaineisen sarjamurhaajan eli Teurastajan (Vince Vaughn) tähtäimeen, abivuosi on hänen huolistaan pienin.

Teurastajan ase, muinainen tikari saa Millien ja sarjamurhaajan vaihtamaan kehoja keskenään. Millie saa selville, että vuorokauden kuluttua muutosta ei voi enää kumota. Hän on siis vaarassa jäädä pysyvästi keski-ikäiseksi psykopaattikorstoksi, jota koko kaupunki jahtaa! Itse Teurastaja taas jatkaa saalistustaan Millienä ja aikoo tyydyttää verenhimonsa koulun päättäjäisissä.

Ystävät apunaan — supertiedostava Nyla, superupea Joshua ja ihastus Booker — Millie taistelee aikaa vastaan päästäkseen eroon kirouksesta. Teurastaja huomaa, että teinitytön kehossa onkin helppoa lahdata porukkaa oikein olan takaa.

Jason Blumin tuottamaa elokuvaa tähdittävät myös mm. Katie Finneran, Celeste O´Connor ja Alan Ruck.

Suomen Netflix lisäsi juuri 61 elokuvaa - katso lista täällä.

Katso Freaky-suomitraileri alla: