Karim Awad
17:10 - 30.10.2020 / musiikki / Findance
ANI versioi Aikakone-klassikkoa Odota - "koitin saavuttaa sen saman mielentilan, jossa alkuperäinen versio on kirjoitettu"

Syyskuussa Pakkomielle-debyyttisinglensä Etenee Recordsin kautta julkaissut kotimainen pop-tulokas ANI julkaisi tänään kakkossinglensä Odota.

Kappale tuo tähän päivään legendaarisen Aikakone-yhtyeen Odota-biisin. Kappaleen on tuottanut Aleksanteri Hulkko.

ANI kertoo yhteydestään Odota-kappaleen alkuperäisversioon näin:

- Mulla oli joskus yläasteella vaihe, kun kuuntelin paljon kasari- ja ysärimusaa ja yksi mun lemppareista oli Desirelessin Voyage voyage. Äitini kuuli, kun kuuntelin tätä ja ehdotti että mun pitäis kuunnella Aikakoneen Odota-biisi, josta varmasti tykkäisin. Rakastuin biisiin ja lauleskelin sitä sikana koulun käytävillä ja se synnytti sit jollain tapaa aika ison buumin myös muissa meidän koululaisissa. Kaikki mun frendit alkoivat myös laulelemaan tätä ja biisistä muodostui meidän keskuudessa silloin aikamoinen ilmiö.

- Vuoden alussa juteltiin mun a&r:n Perttu Mäkelän kanssa Aikakoneen Keltainen toukokuu -biisistä ja muistin tän mun unohdetun yläastemuiston. Tuli fiilis, että mun on pakko päästä uudelleenversioimaan Odota-biisi. Kuuntelin kappaletta monia kertoja ja koitin saavuttaa sen saman mielentilan, jossa alkuperäinen versio on kirjoitettu. Halusin pitää kertosäkeen alkuperäisenä ja verseihin ammensin sit oman elämäni fiiliksiä ja kokemuksia.

Katso biisin lyriikkavideo alta:

artikkelin avainsanat:
Aikakone Aleksanteri Hulkko ANI