Asko Keinonen
08:10 - 30.10.2020 / musiikki / Findance
Lukas Leon ja Hassan Maikal yhteistyössä: Tottunut pimeään - "diippi lohtubiisi"

Lukas Leon on julkaissut uuden singlen Tottunut pimeään.

Kappaleella on mukana herkällä laulusoundillaan vaikutuksen tekevä rap-tulokas Hassan Maikal. Kaksikko on tehnyt aikaisemmin yhteistyötä Hassan Maikalin Hullu-singlellä.

- Tottunut pimeään on diippi lohtubiisi. Oli mahtavaa et Hassan lähti tähän messiin! Ollaan tunnettu junnusta asti ja fiilaan sen soundia isosti. Biisin on tuottanut Zameezy ja Alvar Escartin. Kevät ja kesä oli mulle tosi rankkaa aikaa ja nyt syksyllä, ku elämä on alkanu hymyilee taas enemmän, sain skrivattuu tän biisin aihion valmiiks. Toivon et tää biisi antaa lohtua kaikille niille, joilla on tällä hetkellä vaikeeta ja jotka kamppailee omien pimeyksiensä kanssa.

Lukas Leonin ura alkoi isosti vuonna 2018, kun hän julkaisi platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Viime vuoden elokuussa julkaistiin kultaa striimannut kakkosalbumi MÄ, jolta löytyy mm. hittibiisit Rooma feat. Etta ja HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi.

Lukas Leonin vauhti ei ole pysähtynyt, uutta musiikkia syntyy koko ajan. Viimeisin single Kokkaan feat. Kube julkaistiin syyskuussa ja KATO feat. Nelli Matula heinäkuussa.

Kuuntele Tottunut pimeään Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Hassan Maikal Lukas Leon