Blasterjaxx
07:10 - 30.10.2020 / musiikki / Findance
DJ-duo Blasterjaxx julkaisi Watch Dogs Legion -peliä varten tehdystä biisistään musiikkivideon

Ubisoft julkaisi eilen jatkoa Watch Dogs -peleilleen. Watch Dogs Legion ilmestyi PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja Google Stadialle.

Lähitulevaisuuden Lontoo on hirvittävä paikka asua. Rikollisliigat ovat kasvattaneet valtaansa samalla, kun korruptoitunut hallitus on polkenut tavallisen kansalaisen maanrakoon. Terrorismi on nousussa ja tulevaisuus näyttää synkältä. Vaihtoehtoina on alistuminen ja pelossa eläminen tai taistella vastaan. Watch Dogs: Legion -toimintapelissä pelaaja on yksi vastarintaan nousevista, mutta tätäkään sotaa ei pidä eikä tarvitse käydä yksin. Lontoo on täynnä asukkaita, jotka voi värvätä puolelleen osaksi vastarintataistelua. Jokaisella asukkaalla on myös omat taitonsa, erityispiirteensä ja taustatarinansa. Olipa kyse kyberteknologiasta, raa’asta voimasta tai arjen sankareista, jokaiselle tekijälle on paikkansa.

Katso pelin hintatiedot (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Nyt EDM-duo Blasterjaxx on julkaissut musiikkivideon peliä varten tehdystä biisistä Legion. Australiassa kuvatun musiikkivideon on ohjannut James Chappell.

Katso Legion-video alla: