Showtime
11:10 - 29.10.2020 / tv-sarjat / Findance
Paramount+ tuo On Becoming a God in Central Florida -sarjan Suomeen - Kirsten Dunst kommentoi uutta sarjaansa

Kirsten Dunstin 10-osainen minisarja On Becoming a God in Central Florida saa Suomen ensi-iltansa Paramount+-suoratoistopalvelussa sunnuntaina 1. marraskuuta.

Tumma komedia kertoo Dunstin esittämästä matalapalkkaisesta Krystal Stubbsista, joka jahtaa amerikkalaista unelmaa 90-luvun alun Floridassa.

Dunstin aviomiestä esittää vuoden 2011 Melancholia-menestyselokuvan tapaan ruotsalaistähti Alexander Skarsgård.

Sarja kertoo Krystal Stubbsista, orlandolaisen vesipuiston matalapalkkaisesta työntekijästä. Dunstin esittämä Stubbs juonittelee tiensä ylöspäin miljardien dollarien kulttimaisessa Founders American Merchandise -pyramidihuijauksessa, joka on ajanut hänen perheensä perikatoon. Paremmasta elämästä haaveilevan naisen toimet alkavat lopulta vaikuttaa kaikkiin hänen läheisiinsä.

Nokkelan, 90-luvun floridalaista ajankuvaa tarjoavan satiirin kaksi ensimmäistä jaksoa ovat katsottavissa Paramount+-palvelussa sunnuntaina 1. marraskuuta, minkä jälkeen sarjasta julkaistaan uusi jakso kerran viikossa. Dunstin lisäksi sarjaa tähdittävät Theodore Pellerin (Genesis), Beth Ditto (Nocturnal Animals), Mel Rodriguez (The Last Man on Earth) ja Ted Levine (The Silence of the Lambs). Sarjan vierailevana tähtenä nähdään ruotsalainen Alexander Skarsgård Travis Stubbin roolissa. Dunst ja Skarsgård palaavat siis avioparin rooliin, jota he esittivät viimeksi Lars von Trierin ohjaamassa, vuonna 2011 ilmestyneessä Melancholia-elokuvassa.

Käsikirjoituksesta välittömästi innostunut Kirsten Dunst ei tiennyt sarjan aiheena olevista pyramidihuijauksista paljoakaan ennen projektin aloittamista.

– Tällainen verkostomarkkinointi ei ollut minulle juurikaan tuttua, mutta olen sen sijaan perehtynyt kultteihin ja sen sellaiseen. Mielestäni tämä on hyvin verrattavissa niihin, sarjan tähti kertoo.

Sarjan kuvauksiin mahtui monia värikkäitä vaiheita. Mukana ollut vauva toi omat haasteensa, mutta vastikään itse lapsen saanut Dunst sopeutui hyvin väsyneen äidin rooliin. Hän oli myös joutua kohtaamaan kuvauksissa pahimman pelkonsa.

– Jaksossa 2 minun piti tanssia käärmeen kanssa. Vihaan käärmeitä. Sanoin tekijöille, että teidän on hankittava kuminen käärme, tästä ei tule yhtään mitään. Ohjaaja sanoi siihen, ettei voi kuvata minua pitelemässä kumista käärmettä, ei tästä tule yhtään mitään. Sitten päädyimmekin ideaan, jossa tanssin kahden minuun kiinnitetyn nuken kanssa. Se oli lopulta yksi hauskimmista asioista, joita olen koskaan tehnyt, Dunst kuvailee.

Paramount+ on ViacomCBS:n suoratoistopalvelu, joka uudistuu ensi vuoden alkupuolella täysin. Palvelu lanseerataan laajennettuna premium-versiona, joka sisältää niin eksklusiivisia alkuperäistuotantoja, ensi-iltoja kuin kokonaisia tuotantokausia ViacomCBS:n rakastetuimmilta viihdebrändeiltä. Paramount+ kokoaa jatkossa ensimmäistä kertaa yhtiön laajan sisältö- ja genretarjonnan Hollywoodin perinteikkäimpiin kuuluvan Paramount-brändin alle. Samalla ViacomCBS liittää yhtiön toisen suositun suoratoisto- ja striimauspalvelunsa CBS All Accessin osaksi Paramount+-palvelua.

Paramount+ on tällä hetkellä Suomessa saatavilla TeliaTV:n ja Ruutu+-palvelun kautta, ja uudelleenlanseerauksen myötä palvelusta tulee saataville myös suoraan kuluttajille suunnattu, erikseen tilattava sovellus.

On Becoming a God in Central Florida -sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa Paramount+-palvelussa sunnuntaina 1. marraskuuta. Sen jälkeen uusi jakso joka viikko

Vai miten olisi Viaplay ja Elisa Viihde Aitio erikoishintaan? Katso tarjous (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso On Becoming a God in Central Florida -traileri alla: