WSOY
14:10 - 27.10.2020 / viihde / Findance
Neropatin päiväkirja: Syvässä päässä ilmestyi suomeksi - "Toiveissa on kaikkien aikojen kesäloma!"

Jeff Kinneyn Neropatin päiväkirja -sarjan 15. teos on ilmestynyt suomeksi.

Neropatin päiväkirja: Syvässä päässä kertoo Greg Heffleyn perheen matkailuautoreissusta. Toiveissa on kaikkien aikojen kesäloma!

Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan, ja perhe päätyy leirintäalueelle, joka ei olekaan niin paratiisimainen paikka kuin ensisilmäyksellä vaikutti. Tilanne näyttää Heffleyn perheen kannalta huolestuttavalta, kun alkaa sataa kuin saavista kaatamalla ja vedenpinta nousee. Herää kysymys, voivatko Heffleyt enää pelastaa lomaansa – vai onko pohjakosketus jo lähellä.

Muista myös Maailman parhaan kaverin seikkailu. Kirjoittanut Rowley Jefferson, Gregin parhaan kaverin kynäilemä upouusi fantasiaseikkailu, joka jatkaa huippusuositun Maailman parhaan kaverin päiväkirjan myötä alkanutta Rowleyn kirjallista uraa.

Jeff Kinney (s. 1971) on yhdysvaltalainen kirjailija, sarjakuvataiteilija ja pelisuunnittelija, joka tunnetaan parhaiten huippusuosituista Neropatin päiväkirjoistaan. Hän asuu perheineen Massachusettsissa, jossa hän pyörittää myös kirjakauppaa Plainvillen kaupungissa.

9-12-vuotiaille lapsille suunnatun kirjan on kääntänyt suomeksi Marja Helanen.

Neropatin päiväkirja: Syvässä päässä -kirjan voit tilata (*sponsoroitu linkki*) täältä.