Netflix
12:10 - 24.10.2020 / elokuvat / Findance
Netflix joulukuussa: Ryan Murphyn ohjaama musikaalikomedia The Prom - mukana mm. James Corden ja Nicole Kidman

Netflix julkaisee 11. joulukuuta uuden alkuperäiselokuvan The Prom.

Ryan Murphyn ohjaama musikaalikomedia perustuu samannimiseen Broadway-musikaaliin.

Leffaa tähdittävät mm. Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Keegan-Michael Key, Kerry Washington, Jo Ellen Pellman, Andrew Rannells ja Ariana DeBose.

Dee Dee Allen (kolminkertainen Oscar-voittaja Meryl Streep) ja Barry Glickman (Tony-voittaja James Corden) ovat newyorkilaisia näyttämötähtiä kriisitilanteessa: heidän uusi ja kallis Broadway-show'nsa floppasi pahasti ja pilasi heidän uransa. Samaan aikaan eräässä Indianan pikkukaupungissa lukiolaistyttö Emma Nolan (uusi tulokas Jo Ellen Pellman) kokee hyvin erilaista sydänsurua, sillä lukion rehtorin (Keegan-Michael Key) tuesta huolimatta vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja (Kerry Washington) ei anna hänen osallistua päättäjäistanssiaisiin tyttöystävänsä Alyssan (Ariana DeBose) kanssa.

Dee Dee ja Barry uskovat, että Emman auttaminen voisi kiillottaa heidän tahriintunutta imagoaan, joten he lähtevät tien päälle mukanaan kyyniset näyttelijät Angie (Oscar-voittaja Nicole Kidman) ja Trent (Andrew Rannells), joiden urat kaipaavat myös uutta nostetta. Nelikon itsekeskeinen julkkisaktivismi karahtaa kuitenkin kiville ja heidän oma elämänsä heittää häränpyllyä, kun he yrittävät järjestää Emmalle illan, jota hän voisi juhlia omana itsenään.

Katso leffan suomiteaseri alla: