MTV Oy
17:10 - 19.10.2020 / tv-sarjat / Findance
Koko Suomi leipoo palaa MTV3-kanavalle 16. marraskuuta

Marraskuun 16. päivä alkaa kisa Suomen parhaan kotileipurin tittelistä, kun Koko Suomi leipoo -ohjelman uusi kausi pyörähtää käyntiin MTV3-kanavalla.

Kakut, pullat ja piiraat syntyvät tuttuun tapaan Backbyn kartanon kauniissa maisemissa. Herkkuja maistelemassa ja arvioimassa ovat tuomarit Markus Hurskainen ja Toni Rantala. Ohjelman juontaa tuttuun tyyliin Anne Kukkohovi.

Uudelle kaudelle haki mukaan valtava määrä innokkaita kotileipureita - hakemuksia tuli yli 500! Pääsykoeprosessi oli tänä vuonna hyvin erilainen kuin yleensä, sillä koronaepidemian vuoksi kilpailijoille ei voitu pitää perinteistä koeleivontaa. Haastattelut ja leivontatehtävät tehtiin tällä kertaa etänä videoyhteyden kautta. Erityisolosuhteista huolimatta taitava ja persoonallinen 12 leipurin joukko saatiin helposti kasaan.

Kilpailemassa tällä kaudella ovat muun muassa Sastamalan oma rojalisti Markku Ellalla, Instagramissa suositun “Pala Kakkuu” -tilin takana oleva Linnea Weckström, poroajo-kilpailussa mainetta niittänyt rovaniemeläinen Niko Kovalainen sekä japanilaiseen kulttuuriin hurahtanut, Vallilan valloittava Muru Vähänikkilä.

Kausi koostuu yhteensä 11 jaksosta, joista yksi on jouluteemainen erikoisjakso.

artikkelin avainsanat:
Anne Kukkohovi Koko Suomi leipoo MTV3 ruoka