Alamy / AOP
08:10 - 19.10.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 43 / 2020 - uusia sarjoja mm. Barbaarit ja Musta kuningatar
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Netflix-uutuudet tällä viikolla:

20.10.

Taikabussin uudet seikkailut – Kolme neiti Frizzleä (animaatio)

Salama jakaa Taikabussin kolmeen osaan ja ripottelee osat oppilaineen ympäri maailmaa – ja jokaisella bussilla on oma neiti Frizzlensä!

Uljas sininen maailma: Miten vesikriisi ratkaistaan (dokumentti)

Kestävän vedenkulutuksen tulevaisuutta käsittelevässä dokumentissa tutustutaan eri maanosien uusiin innovaatioihin uusiokäytöstä energiantuotantoon.

21.10.

Bending the Arc (dokumentti)

Dokumentissa seurataan uskaliaita terveydenhuollon ja oikeuden puolestapuhujia, jotka yrittävät pelastaa ihmishenkiä Haitissa. Seurauksena on maailmanlaajuinen kampanja.

Rebekka (USA 2020, trilleri)

Nuori morsian muuttaa miehensä vaikuttavaan kartanoon, jossa hänen on tultava toimeen ilkeän taloudenhoitajan kanssa miehen edesmenneen vaimon varjossa. Lue lisää ja katso traileri täällä.

Three Identical Strangers (dokumentti)

Kolme teiniä tapaa sattumalta ja huomaa olevansa syntymän jälkeen erilleen joutuneita identtisiä kolmosia. He ilahtuvat aluksi, kunnes totuus valkenee.

22.10.

Ilmestyskirja. Nyt Redux (sotadraamaelokuva)

Muokattu ja remasteroitu, 49 minuuttia pidempi draama seuraa armeijan kapteenin vaarallista tehtävää Kambodžassa, jossa hänen on tapettava petollinen eversti.

Kalmo (norjalainen kauhuelokuva)

Hotellin erikoinen illallisohjelma houkuttelee yleisöä postapokalyptisen nälänhädän keskellä, ja yksi perhe joutuu maksamaan paljon enemmän kuin pääsymaksun. Lue lisää ja katso traileri täällä.

Lucy (Ranska 2014, scifi / toiminta)

Nuori amerikkalainen joutuu tahtomattaan huumekuriiriksi Taiwanissa, mutta saa elimistöönsä päässeistä huipputeknisistä huumeista supervoimat. Scarlett Johansson tähdittää.

Naapurit (USA 2014, komedia)

Riehakas opiskelijoiden veljeskunta muuttaa juuri vauvan saaneen pariskunnan naapuriin ja tekee korttelista bilekeskuksen. Seurauksena on eeppinen taistelu. Seth Rogen ja Zac Efron tähdittävät.

Puhdistuksen yö: Anarkia (USA 2014, kauhu / trilleri)

Synkässä jatko-osassa tavalliset kansalaiset yrittävät selviytyä vuotuisesta 12 tunnin armahdusajasta, jolloin mikä tahansa rikos on sallittu.

Sneakers (USA 1992, komedia)

Hallituksen agentit kiristävät tapansa parantanutta hakkeria ja tämän turvallisuusasiantuntijaryhmää varastamaan koodinpurkamislaatikon Neuvostoliiton tukemalta nerolta.

The Alienist (rikos-draamasarja - 2. tuotantokausi)

Eletään vuotta 1896 New Yorkissa, kun poliisipäällikkö Theodore Roosevelt palkkaa psykologi Laszlo Kreizlerin yhyttämään kodittomia poikia vaanivan murhaajan.

You Me Her (draama-komediasarja - 5. tuotantokausi)

Juppipariskunta Jack ja Emma palkkaa escort-tytön seksielämänsä lisämausteeksi, mutta tilanne mutkistuu, kun mukaan astuvat romanttiset tunteet.

23.10.

Barbaarit (saksalainen uutuussarja)

Mahtavan kasvatti-imperiuminsa ja oman heimonsa väliin joutuneen roomalaisen upseerin keskenään riitelevät lojaliteetit johtavat eeppiseen historialliseen taisteluun. Lue lisää ja katso traileri täällä.

Kuuhun ja takaisin (animaatioelokuva)

Muistot äidistä saavat neuvokkaan Fei Fein rakentamaan kuuraketin, jotta hän voisi todistaa legendaarisen kuujumalattaren olemassaolon. Lue lisää ja katso traileri täällä.

Liike (dokumenttisarja)

Dokumenttisarjassa tutustutaan taitaviin tanssijoihin ja koreografeihin, jotka uudistavat tanssitaidetta eri puolilla maailmaa.

Musta kuningatar (amerikkalainen draamasarja)

1950-luvulla orpokodissa asuva nuori tyttö huomaa olevansa hämmentävän lahjakas shakissa ja käy epätodennäköiselle tielle tähtiin taistellen myös riippuvuutta vastaan. Lue lisää ja katso traileri täällä.

Sopiva nuori mies (brittiläinen romanttinen draamasarja)

Politiikka, yhteiskunnalliset levottomuudet, rakkaus ja perhedraama törmäävät 1950-luvun alun Intiassa, kun äiti yrittää löytää tyttärelleen ihanteellisen aviomiehen.