Sony
20:10 - 15.10.2020 / tv-sarjat / Findance
Sony lanseeraa Apple TV -sovelluksen valikoiduille älytelevisioille

Apple TV -sovellus on tuotu markkinoille Euroopassa Sonyn XH90-mallistolle ohjelmistopäivityksen myötä.

Sovelluksesta löytyy Applen uusi videotilauspalvelu Apple TV+, joka tarjoaa alkuperäissarjoja, elokuvia ja dokumentteja, kuten The Morning Show, See, Defending Jacob, Ted Lasso, Greyhound,The Banker,Boys State ja Beastie Boys Story.

Apple TV -sovelluksessa asiakkaat voivat myös tilata Apple TV -kanavia ja katsoa niitä ilman mainoksia juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii. Family Sharing -toiminnon ansiosta jopa kuusi perheenjäsentä voi jakaa Apple TV -kanavien tilauksen käyttämällä henkilökohtaista Apple-tunnustaan ja -salasanaa.

Sonyn älytelevisioiden käyttäjät voivat selailla Apple TV -sovelluksen tarjontaa ostaakseen tai vuokratakseen katseltavaa yli 100 000 elokuvaa ja tv-sarjaa kattavasta valikoimasta, joka pitää sisällään 4K HDR- ja Dolby Atmos -sisältöjä. Lisäksi he pääsevät nauttimaan henkilökohtaisista katselusuosituksista ja saavat pääsyn Applelta lunastamiensa elokuvien ja tv-sarjojen kirjastoon. Valikoidut Sonyn televisiot myös tukevat AirPlay 2:ta ja HomeKitiä. AirPlay 2:lla asiakkaat voivat kätevästi toistaa videoita ja muita sisältöjä iPhoneltaan, iPadiltaan tai Maciltään suoraan älytelevisiolleen. HomeKitin avulla asiakkaat voivat helposti ja turvallisesti kontrolloida Sonyn älytelevisiota käyttämällä Home app -sovellusta tai pyytämällä Siriltä apua Apple-laitteellaan.

Apple TV -sovellus lanseerataan Sonyn valikoiduille vuoden 2018 tv-malleille ja useimmille vuoden 2019 ja 2020 malleille vuoden loppuun mennessä.

artikkelin avainsanat:
Apple Apple TV Apple TV Plus Sony tech