Universal Music
22:10 - 14.10.2020 / musiikki / Findance
Demi Lovato julkaisi uutta: Commander In Chief

Amerikkalaistähti Demi Lovato on julkaissut tänään uuden Commander In Chief -kappaleen, joka ottaa kantaa Yhdysvalloissa vallitsevaan poliittiseen tilanteeseen.

Koskettavan ja rehellisen kappaleen on tuottanut Grammy-palkittu huipputuottaja FINNEAS, joka muistetaan erityisesti työstään sisarensa Billie Eilishin musiikin parissa.

Lovaton ja FINNEASin lisäksi tuoretta julkaisua on ollut sanoittamassa Julia Michaels, jonka käsialaa ovat muun muassa monet Justin Bieberin ja Britney Spearsin hittikappaleet.

27-vuotias Demi Lovato aloitti uransa teini-iässä Disney-tähtenä, esiintyen suosituissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Omasta elämästään biisejä ammentava Lovato on kerryttänyt fanipohjaansa rehellisillä sanoituksillaan.

Demi Lovato on julkaissut uransa aikana kuusi studioalbumia, joista viimeisimmän Tell Me You Love Me vuonna 2017. Tuorein albumi sekä vuonna 2013 julkaistu nimikkoalbumi Demi ovat molemmat rikkoneet kultarajan myös Suomessa. Maailmanlaajuisesti Lovaton musiikki on saavuttanut vaikuttavat 17 miljardia kuuntelukertaa. Hänen tunnetuimpiin kappaleisiinsa kuuluvat biisit Heart Attack, Sorry Not Sorry ja Cool for the Summer ovat kaikki ansainneet Suomessa platinaa ja viidellä Lovaton sinkulla on lisäksi Suomessa kultastatus.

Kuuntele Commander In Chief Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Demi Lovato FINNEAS Julia Michaels