Wavebreak Media ltd / Alamy / AOP
08:10 - 02.10.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet 2.10. - mm. Spider-Man: kohti Hämähäkkiversumia

Netflix tarjoaa tänään seuraavat uutuudet:

Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia (USA 2018, animaatioelokuva)

Radioaktiivinen hämähäkki puree brooklyniläistä teiniä Miles Moralesia, ja hän saa pikakurssin seitin sinkoamisesta toisen ulottuvuuden kumppaneiltaan.

Dick Johnsonin kuolema (dokumentti)

Ohjaaja Kirsten Johnson lavastaa iäkkään isänsä kanssa tämän kuoleman koomisen kekseliäillä tavoilla auttaakseen heitä molempia kohtaamaan väistämättä lähenevän lopun.

Emily in Paris (romanttinen komediasarja - 1 tuotantokausi)

Chicagolainen markkinointipäällikkö Emily Cooper saa unelmatyön Pariisista. Hän lähtee uuteen seikkailuun tasapainoillen töiden, ystävien ja romantiikan välillä.

Serious Men (intialainen elokuva)

Slummien asukki punoo valheiden verkon parantaakseen asemaansa, mutta juoni voi osoittautua vaaralliseksi hänen nuorelle pojalleen.

Song Exploder (dokumenttisarja - 1. tuotantokausi)

Suosittuun podcastiin perustuvassa inspiroivassa sarjassa muusikot ruotivat syvällisesti laulunkirjoitusprosessia ja uskoutuvat omista ajatuksistaan.

Tööt! Tööt! Kari Kaara: Halloween (animaatio)

Tänä halloweenina Kari, Krisse ja Pauli haluavat saada jättikokoisia suklaapatukoita, mutta kannattaako niiden vuoksi lähteä kaupungin pelottavammalle puolelle?

Vauvahomma (meksikolainen romanttinen komedia)

Mainosmiehen ja menestyvän uranaisen avioliitto kukoistaa – kunnes mieheen iskee vauvakuume juuri kun vaimon ura on lähdössä nousuun. Pian mies tuo kotiin uuden ihmisen.