Ismo Pekkarinen / AOP
09:10 - 28.09.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 40 / 2020 - mm. Emily in Paris, Oktoberfest ja Huomenta, Veronica starttaavat

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat uutuudet:

1.10.

Eloonjääneet (scifi-sarja - 6. tuotantokausi)

Vuosisata maapallolla käydyn tuhoisan ydinsodan jälkeen 100 avaruusaseman asukasta lähetetään planeetalle tutkimaan sen elinkelpoisuutta.

Food Wars!: Shokugeki no Soma (anime-sarja - 2. tuotantokausi)

Nuori keittiömestari Soma ilmoittautuu arvostettuun Totsukin kokkikouluun. Siellä hänen on pärjättävä yliampuvissa kokkaustaisteluissa, tai hänet erotetaan.

Lean on Pete (UK 2017, draama)

Teinipoika pelastaa ikääntyvän hevosen teurastukselta, ja heidän siteensä vie heidät matkalle, jolla koetaan sydänsuruja, seikkailuja ja sinnikkyyttä.

Little Italy (USA 2018, romanttinen komedia)

Kaksi nuorta rakastavaista kilpailevista pizzapaikoista yrittää peittää orastavaa suhdettaan riitaisilta perheiltään.

Pahan vanki (USA 1998, psykologinen trilleri)

Vastanaineet muuttavat perheen hevostilalle, jossa aviomiehen pakkomielteinen äiti päättää hankkiutua eroon uudesta miniästään.

Carmen Sandiego (animaatiosarja - 3. tuotantokausi)

Kykyjään hyvään käyttävä mestarivaras Carmen Sandiego matkustelee ympäri maailmaa ja estää VILE:n pahoja tekoja taitavien apuriensa tukemana.

Huomenta, Verônica (brasilialainen mysteerisarja - 1. tuotantokausi)

Huomaamaton poliisivirkailija näkee itsemurhan ja päättää ryhtyä tutkimaan omin päin kahta unohdettua tapausta, jotka liittyvät hyväksikäytettyihin naisiin.

Noidista pahin (brittiläinen lastensarja - 4. tuotantokausi)

Kömpelö tyttö aloittaa opinnot noitakoulussa, mutta tunaroiva sankarittaremme alkaa epäillä soveltumistaan alalle. Sarja perustuu Jill Murphyn rakastettuihin kirjoihin.

Oktoberfest (saksalainen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Münchenissä vuonna 1900 kunnianhimoinen panimomestari Curt Prank ei kaihda keinoja rakentaakseen oluthallin hallitsemaan kaupungin tuottoisaa Oktoberfestia.


2.10.

Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia (USA 2018, animaatioelokuva)

Radioaktiivinen hämähäkki puree brooklyniläistä teiniä Miles Moralesia, ja hän saa pikakurssin seitin sinkoamisesta toisen ulottuvuuden kumppaneiltaan.

Dick Johnsonin kuolema (dokumentti)

Ohjaaja Kirsten Johnson lavastaa iäkkään isänsä kanssa tämän kuoleman koomisen kekseliäillä tavoilla auttaakseen heitä molempia kohtaamaan väistämättä lähenevän lopun.

Emily in Paris (romanttinen komediasarja - 1 tuotantokausi)

Chicagolainen markkinointipäällikkö Emily Cooper saa unelmatyön Pariisista. Hän lähtee uuteen seikkailuun tasapainoillen töiden, ystävien ja romantiikan välillä.

Serious Men (intialainen elokuva)

Slummien asukki punoo valheiden verkon parantaakseen asemaansa, mutta juoni voi osoittautua vaaralliseksi hänen nuorelle pojalleen.

Song Exploder (dokumenttisarja - 1. tuotantokausi)

Suosittuun podcastiin perustuvassa inspiroivassa sarjassa muusikot ruotivat syvällisesti laulunkirjoitusprosessia ja uskoutuvat omista ajatuksistaan.

Tööt! Tööt! Kari Kaara: Halloween (animaatio)

Tänä halloweenina Kari, Krisse ja Pauli haluavat saada jättikokoisia suklaapatukoita, mutta kannattaako niiden vuoksi lähteä kaupungin pelottavammalle puolelle?

Vauvahomma (meksikolainen romanttinen komedia)

Mainosmiehen ja menestyvän uranaisen avioliitto kukoistaa – kunnes mieheen iskee vauvakuume juuri kun vaimon ura on lähdössä nousuun. Pian mies tuo kotiin uuden ihmisen.

4.10.

David Attenborough: Elämä planeetallamme (dokumentti)

Tunnettu tv-persoona kertoo elämästään sekä Maan evoluutiohistoriasta, suree koskemattoman luonnon katoamista ja tarjoaa vision tulevaisuudesta.